+36 50 108 2764 hello@waas.hu
Oldal kiválasztása

7 lépés a Hatékony Landing Oldal Készítéshez

Szerző: | okt 10, 2023 | Landing Oldal

7 lépés a Hatékony Landing Oldal Készítéshez

1. Bevezetés:

Üdvözöllek a Hatékony Landing Oldal Készítés világában! Valaha azon gondolkodtál, miért van az, hogy egyes vállalatok mesterei ennek, míg mások küszködnek vele? Ebben a útmutatóban belevetjük magunkat a lenyűgöző landing oldalak készítésének titkaiba, melyek látogatókat konvertálják vásárlókká. Most tehát lépjünk a cipődbe és kezeljük azokat a kihívásokat, melyekkel szembenézhetsz.

Első benyomás fontossága:

Az első benyomás, amit egy látogató kap a landing oldalról, kulcsfontosságú a konverzió szempontjából. Ebben a részben érdemes részletesen kifejteni, hogy milyen elemek határozzák meg az első benyomást, például cím, vizuális elemek és navigáció.

2. Kihívás:

Sok vállalat azért küzd a Landing Oldal Készítéssel, mert hiányzik nekik a szakértői tudás, egyértelmű stratégia vagy elegendő erőforrás. Nem vagy egyedül ebben. Fontos megérteni ezeket a fájdalompontokat ahhoz, hogy hatékony megoldásokat találjunk.

3. Előnyök:

Tehát miért érdemes időt fektetned a Hatékony Landing Oldal Készítésbe? Nézzük meg a gyakorlati előnyöket:

4. Gyakorlati Tippek a Landing Oldal Készítéshez:

Készen állsz a cselekvésre? Olyan gyakorlati tippeket mutatunk, melyeket azonnal alkalmazhatsz, akár kezdő, akár már tapasztalt vagy a területen.

 • Egyszerű és Világos Üzenet: Ne bonyolítsd túl. Az oldal legyen világos és érthető. A látogatóknak egy pillanat alatt fel kell fogniuk, hogy miért éri meg maradni.
 • Képek és Videók Használata: Egy kép többet mond ezer szónál. Használj minőségi képeket és videókat, amik támogatják az üzeneted.
 • Landing Oldal Készítés Mobilra. A mobilbarát landing oldalak egyre növekvő fontosságúak, mivel egyre többen használnak mobiltelefonokat a böngészéshez. Részletesen mutasd be, hogy milyen tervezési elemek és szempontok fontosak a mobilbarát landing oldalak esetében.
 • A konverziós pszichológia segít megérteni, hogyan gondolkodnak és döntenek a látogatók. Vizsgáld meg például, hogyan befolyásolja az elrendezés, a színek és a szöveg a látogatók döntését a konverzió szempontjából.
 • Cselekvésre hívás (CTA): Az oldal célja egyértelmű legyen. Tegyék meg, amit szeretnél, legyen az egy vásárlás, feliratkozás vagy más cselekvés.
 • Az A/B tesztelés és optimalizálás olyan stratégia, amely segít meghatározni, hogy melyik változat a legjobb a landing oldalad számára. Készíts két vagy több különböző verziót, ahol csak egy-egy elem tér el (például cím, szöveg, gomb színe). Majd mérjük meg, hogy melyik változat eredményez magasabb konverziós arányt.

5. Egyedi Tartalom a Landing Oldal Készítésben:

 • Eszköz Bemutatása: Használd a [termékhez való hivatkozást], és légy konkrét. Mutass be képernyőképeket vagy videót a termékről.
 • Esettanulmány: Hivatkozz egy olyan esettanulmányra, ami leírja, hogyan küzdött meg egy ügyfél ugyanazzal a kihívással, és hogyan oldotta meg a Landing Oldal Készítés segítségével.
 • Esettanulmányok Bontása:
 • Az esettanulmányok részletes elemzése segít megérteni, hogy melyek voltak a siker kulcsai az adott esetben. Részletesen mutasd be, hogy milyen konkrét lépéseket tettek, és hogyan vezettek ezek a lépések a sikeres eredményekhez.
 • Saját Tapasztalat vagy Nézőpont: Oszd meg a saját tapasztalataidat vagy nézőpontodat. Az egyéni tapasztalat hozzáadott értéket ad a cikkhez.

6. Összefoglalás:

Egy hatékony landing oldal készítése nem csak a látogatókat vonzza, de konverziókat is eredményez. Most, hogy megismerted a legfontosabb lépéseket, ne habozz alkalmazni ezeket, hogy vállalkozásod növekedjen.

7. Cselekvésre Hívás:

Ne habozz! Kattints a [hivatkozásra], és kezdd el létrehozni saját hatékony landing oldalaidat még ma!

A Hatékony Landing Oldal készítés folyamata és művészete

Hatákony Landing Oldal Készítés
Hatékony Landing Oldal Készítés folyamata
Hatékony Landing Oldal Készítés folyamata

Az „R” az ábrán a „Fejlesztési Pontok” jelentése, ami arra utal, hogy a landing oldal folyamatos fejlesztésre és finomításra szorul annak érdekében, hogy még hatékonyabbá váljon. Ez lehet például az oldal teljesítményének további optimalizálása vagy új elemek hozzáadása a jobb konverziós arány érdekében.

Iratkozzon fel!

Legfrissebb Cikkek:

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az online üzleti világban a látványos weboldalak már nem luxus, hanem elvárás. A Landing Oldalak, ezek közül is az egyik legfontosabb eszközök, segítenek abban, hogy az érdeklődők ügyfelekké váljanak.

A profi landing oldalak a digitális marketing egyik alapkövei. Ezek az egyszerűnek tűnő, ám annál hatékonyabb weboldalak kizárólag egyetlen célra szolgálnak: a látogatókat arra ösztönözni, hogy konkrét cselekvést hajtsanak végre. Legyen szó egy termék vásárlásáról, egy hírlevél feliratkozásról vagy akár egy letöltésről – a landing oldalak feladata, hogy a felhasználót a kívánt irányba tereljék. Ez a stratégia alapvető fontosságú a konverziós ráták növelése és a hirdetési költségek minimalizálása szempontjából. Szóval, hogyan hozhatunk létre hatékony és profi landing oldalakat, amelyek valóban a kitűzött célokat szolgálják?

bővebben
Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof (Társadalmi Bizonyíték) Használata

Egy megbízható és hatékony weboldal, amelyre a látogatók rábukkanva bizalommal tekintenek, alapvető ahhoz, hogy a látogatókból vásárlók legyenek. Ennek a bizalomnak az építésében nagy szerepe van a Social Proof-nak, a Társadalmi Bizonyítékoknak.

bővebben

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ossza meg a témával kapcsolatos gondolatait velünk is!

0 hozzászólás

Üzenjen Nekünk!

13 + 15 =

WaaS.hu - A Landing Oldal Szakértő

Landing Oldal Készítés

Hogy a befektetés ne csak kecsegtessen, Eredményt hozzon!

Elérhetőségeink

Ajánlatkérés Landing Page Készítésre

Adatkezelés

14 + 6 =

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Sikeres feliratkozás!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Ha nem magadnak, add ajándékba barátodnak, ismerősödnek a kedvezmény lehetőségét!

Elküldtük a kupont a megadott mail címre.

Bírod még?

Bírod még?

 

Maradj, Megajándékoználak!

 

Exkluzív anyaggal, kedvezménnyel...

Sikeres feliratkozás! Nézd meg a mailboxodat kérlek.

Share This