+36 50 108 2764 hello@waas.hu
Oldal kiválasztása

Landing oldal készítés árak: Mit kell tudnod?

Szerző: | jan 3, 2024 | Landing Oldal Készítés, Landing Oldal, Landing Page, Ügyfélszerzés

Landing oldal készítés árak: Mit kell tudnod?

Landing oldal készítés árakról, Landing Page készítés árainak témájában mit kell tudnod, hogy tényleg eredményeket érj el ezen Céloldalaiddal?Tartalomjegyzék:

A digitalizáció és az online tér térhódításával a vállalkozások számára elengedhetetlenné vált egy hatékony weboldal és landing oldal készítése. A landingek kiemelkedő szerepet játszanak a látogatók megszerzésében és a konverziók elérésében. Azonban sok vállalkozás számára felmerül a kérdés: mennyi egy landing oldal készítés ára, és mi befolyásolja ezeket az árakat?

A landing oldalak hatékonysága a célközönséged és az üzeneted függvénye. Az elérni kívánt cselekvésnek (vásárlás, feliratkozás, letöltés stb.) egyértelműnek és könnyen kivitelezhetőnek kell lennie. A megfelelő tervezés, a releváns tartalom és a jó hívásra ösztönző elemek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy könnyen elérjék a kívánt célt. A jó minőségű landing oldalak általában hatékonyabbak a konverzióban, tehát hosszú távon a befektetés megtérülése is magasabb lehet.

A landing oldalakhoz egy átfogó stratégia szükséges, amely magában foglalja az üzenet meghatározását, a célközönség megértését, a megfelelő tervezést és tartalomkészítést, valamint az eredmények elemzését és optimalizálását. Egy jól kivitelezett landing oldal hosszú távon hozzájárulhat a vállalkozás sikeréhez.

Az árak tekintetében mindig fontos figyelembe venni a céljaidat és az elvárásaidat. Az olcsóbb megoldások lehetnek jók, ha egyszerűbb, alapvető landing oldalra van szükséged. Az egyedi, bonyolultabb projektek esetén érdemes lehet beruházni egy tapasztalt és megbízható szakember vagy cég szolgáltatásaiba.

De nézzük meg ezeket és még rengeteg a témához kapcsolódó információt, melyet garantáltan hasznosnak fogsz találni, ha gondolkodsz hatékony landing oldalak készítésében, vagy szakértők, mint mi, a – WaaS a Landing Oldal Szakértő ügynökség – általi elkészíttetésében.

Landing Oldal készítés ár - mérlegeljünk!
Landing Oldal Készítés Árak
Landing oldal készítés árak, Landing Page készítés ár

Mi a Landing Oldal? A Landing Oldal Jelentése – Mi a Landoló Oldal Mi a Landing Page? Mi a Céloldal?…

Azaz rengeteg formában hívjuk, (A legtöbb elnevezését itt megtalálod: landing-oldal-mesterkurzus-landing-oldal-biblia ettől függetlenül mindegyik ugyanarra utal:

Landing oldal, más néven „landoló oldal” egy speciális aloldal egy weboldalon, amelyre a látogatók egy specifikus forrásból érkeznek, például egy hirdetés vagy kampány révén. Az elsődleges célja az, hogy konkrét cselekvésre ösztönözze a látogatókat, mint például vásárlás, feliratkozás vagy letöltés.

Az alábbiakban részletesen kifejtem a landing oldal fogalmát:

1. Landing Oldal, Landing Page Kifejezése és eredete:

2. Landing Oldal Célja és Funkciója:

 • A landingnek egyértelmű, jól definiált célja van. Ez a cél lehet például egy termék vásárlása, hírlevélre való feliratkozás, letöltés vagy más konkrét cselekvés megtétele. Ezért is hívjuk gyakran céloldalnak, sales oldalnak (értékesítési oldal) vagy promóciós oldalnak is.

3. Forrás-specifikus látogatók:

 • A látogatók általában egy meghatározott forrásból érkeznek a landing oldalra, például egy hirdetés vagy egy e-mail kampány révén. Ennek eredményeként a landing egyértelműen kapcsolódik a forrás tartalmához, és így maximalizálja a konverziós esélyeket.

4. A Landing Oldal Előnyei:

5. Minimalizált zavaró tényezők:

 • A jó landolók minimalizálják az elterelő tényezőket. Ez azt jelenti, hogy a látogatóknak kevés lehetőségük van arra, hogy más elemek között navigáljanak vagy elveszítsék az irányt.

6. A Landing Oldal Mérhetősége:

 • A landingek könnyen mérhetők és nyomon követhetők. Ez azt jelenti, hogy könnyen monitorozható, hogy hány látogató érkezett, és hányan hajtottak végre a kívánt cselekvést.

7. Milyen egy jó Landing Oldal? Mik a Jó Landing Oldal jellemzői:

Egy jó landing oldal tömör, releváns tartalommal és hatékony hívásra ösztönző elemekkel rendelkezik. Kiemelt szempont a gyors betöltés, mobilbarát kialakítás és megbízható források bemutatása. A konverzió mérhetősége és tesztelési lehetőség is fontos. Tehát a fontosabb jelemzői:

 • Egyértelmű üzenet: A látogatóknak világosan kell látniuk, hogy miért érdemes maradniuk az oldalon, és mi a konkrét előnyük a cselekvéssel.
 • Hatékony hívás a cselekvésre (CTA): A látogatóknak egyértelműen meg kell érteniük, hogy mit kell tenniük a kívánt cselekvés eléréséhez.
 • Megfelelő design: Az oldalnak vonzónak kell lennie, és tükröznie kell a márka identitását.
 • Mobilbarát: Az oldalnak jól kell működnie mobiltelefonon is.
 • Gyors betöltődés: Az oldalnak gyorsan kell betöltődnie, hogy elkerüljük a látogatók elhagyását.

8. Landing Oldal Készítési folyamata:

 • A jó landing elkészítése több lépésből áll, beleértve a célok meghatározását, a tervezést, a kivitelezést és a tesztelést.

A landing page-ek tehát kritikusak lehetnek az online marketing stratégiában, mivel segítenek maximalizálni a konverziós esélyeket és eredményeket. Azáltal, hogy egyértelmű üzeneteket közvetítenek és könnyen navigálhatóak, segítenek a látogatóknak elérni a kívánt célokat, ami növeli az online üzleti siker esélyeit.

Landing Oldal Ár
Landing Oldal Árak
CTA-Call-To-Action-Landoló-Oldal-Landing-Page-landolo-oldal-unsplash
Landing oldal készítés árak, Landing Page készítés ár

Miért fontos a landing oldal?

Mielőtt belemerülnénk a Landing oldal készítés áraiba, érdemes tisztázni, miért is olyan fontosak ezek a céloldalak. Egy jól megtervezett landoló oldal a látogatókat egy konkrét cselekvésre ösztönzi, legyen az egy termék megvásárlása, egy hírlevélre való feliratkozás vagy egy kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése. A cél az, hogy a látogatókat „konvertáljuk”, vagyis valamilyen cselekvésre bírjuk őket.

Miért van szükség Landing Oldalra?

A Landing Page elengedhetetlen eszköze az online marketingnek és értékesítésnek, több fontos okból kifolyólag:

 1. Fókuszált üzenet közvetítése:
  • Egy jó Landing Page lehetőséget teremt a fókuszált üzenet közvetítésére. A látogatók pontosan azt az információt kapják, amit keresnek, ami növeli a konverziós arányt.
 2. Optimalizált konverziós ráta:
  • A Landing célja egy konkrét cselekvés elérése, például vásárlás, feliratkozás vagy letöltés. Az egyszerű és célzott tartalommal lehetővé teszi a magasabb konverziós rátát.
 3. Minimalizált elterelési lehetőségek:
  • Míg egy hagyományos weboldal sokféle tartalommal rendelkezik és a látogató bármerre kattinthat, a Landing Page minimalizálja a zavaró tényezőket. A látogató csak azokkal az elemekkel találkozik, amelyek a konverzió felé terelik.
 4. Mérhetőség és elemzés:
  • A Landoló Oldal könnyen mérhető, így könnyű nyomon követni a látogatói viselkedést, konverziókat és eredményeket. Ez lehetővé teszi a kampányok hatékonyságának felmérését és optimalizálását.
 5. Személyre szabott élmény:
  • A Landoló Oldal lehetőséget nyújt arra, hogy a tartalom és ajánlat személyre szabott legyen a látogatók igényeihez és viselkedéséhez.

Mikor Használd a Landing Oldalt?

 1. Kampányok során:
  • Ha hirdetéseket futtatsz (pl. Google Ads, Facebook hirdetések stb.), akkor célszerű Landing Page-et használni. Ez lehetővé teszi, hogy a látogatók egyértelmű és releváns tartalmat találjanak a hirdetéshez kapcsolódóan.
 2. Termék- vagy szolgáltatásbemutatóknál:
  • Amikor egy új terméket vagy szolgáltatást mutatsz be, a Landing Page lehetőséget ad arra, hogy részletesen bemutasd a termék/szolgáltatás előnyeit és a vásárlás folyamatát.
 3. Kiemelt kampányoknál:
  • Ha kiemelten szeretnéd promótálni egy terméket, akció vagy eseményt, egy speciális Landing Page segíthet a fókuszált kommunikációban és a konverzió maximalizálásában.
 4. Feliratkozási és letöltési lehetőségeknél:
  • Amikor hírleveleket küldesz vagy letölthető tartalmakat kínálsz, a Landing Page ideális a látogatók megszerzésére és konvertálására.
 5. A/B tesztek során:
 6. Webináriumok és események esetén:
  • Ha webináriumokat vagy eseményeket szervezel, a Landing Page lehetőséget nyújt az esemény részleteinek és regisztrációs lehetőségek megjelenítésére.

Összességében, a Landing Page/Oldal hatékony eszköz az online marketingben, mely segít maximalizálni a konverziós arányt és eredményeket. Fontos azonban, hogy minden esetben a célcsoport igényeit és viselkedését figyelembe véve alakítsd ki a tartalmat és a felépítést.

Milyen a Jó Landing Felépítése? Ezek is jelentősen befolyásolják a Landing Oldal Készítés árait!

Egy jó Landing Page felépítése alapvetően hatékony és fókuszált, hogy maximalizálja a konverziós arányt. Az alábbiakban röviden felsőrolom ennek néhány fontosabb elemét és azt, hogy hogyan lehet ideális Landing Oldalt létrehozni:

1. Címsor és alcím:

 • Az első dolog, amit a látogatók látnak, amikor megnyitják az oldalt. A címsor és alcímnek közvetíteniük kell az üzenet lényegét és előnyeit.

2. Hero szekció:

 • Egy vizuális elem, általában nagy kép vagy videó, amely segíti az oldal hangulatának meghatározását. A képnek vagy videónak tükröznie kell a tartalom témáját és a vállalat/termék stílusát. Ez talán az egyik leglényegesebb elem a CTA mellett, mivel jellemzően ezt pillantják meg először az oldalra érkező, az oldalra irányított látogatók.

3. Problémák bemutatása:

 • Részletezd, milyen problémákat old meg a termék vagy szolgáltatás. Ez segít a látogatóknak azonosítani, hogy szükségük van-e rá.

4. Vágyak és előnyök:

 • Mutassd be, hogy a termék vagy szolgáltatás milyen előnyöket nyújt, és hogyan segíti a látogatókat a problémák megoldásában. Ez a rész motiválja a látogatókat a konverzióra.

5. Bizalmi tényezők:

 • Ügyfélelemények, hitelességi számadatok, referenciák, esetleges kitüntetések vagy elismerések segítenek a látogatóknak megbizonyosodni a termék vagy szolgáltatás minőségéről.

6. Cselekvésre Hívás vagy Hívás a Cselekvésre ( angolul CTA – Call-To-Action):

 • A látogatóknak egyértelmű és invitatív hívást kell kapniuk arra, hogy elvégezzenek egy konkrét cselekvést, például „Vásárolj most”, „Iratkozz fel”, „Letöltés” stb.

7. Részletes kifejtés:

 • Bővebben magyarázd el a termék vagy szolgáltatás jellemzőit és előnyeit. Az információkat előnyöké változtasd, hogy érzékeltessd, mennyire értékesek.

8. Bónuszok és garanciák:

 • Ha vannak különleges ajánlatok, bónuszok vagy garanciák, kommunikáld ezeket. Ez növeli a látogatók bizalmát és vásárlási kedvüket.

9. Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK):

 • Válaszold meg az esetleges kérdéseket és kifogásokat, hogy eloszlasd a látogatók esetleges aggodalmait.

10. Ár és csomagok bemutatása:

 • Ha alkalmazható, részletezd a termék vagy szolgáltatás árait, és mutasd be a különböző csomagokat vagy lehetőségeket.

11. Űrlap vagy vásárlási lehetőség:

 • A látogatóknak könnyű hozzáférniük a kívánt cselekvéshez. Ez lehet egy megrendelő űrlap, gomb vagy vásárlási lehetőség.

12. Hitelesítő tényezők:

 • Bemutatkozás a vállalatról vagy csapatról, bemutatva, miért megbízhatóak, és miért érdemes velük üzletelni.

13. Befejező üzenet és visszairányítás:

 • A látogatóknak még egyszer emlékezniük kell rá, miért éri meg a konkrét cselekvést végrehajtaniuk, és miért kell most dönteniük.

Egy jó Landing Oldal a fenti elemek kombinációjával maximalizálja a konverziót, miközben egyértelműen és hatékonyan közvetíti az üzenetet a látogatók számára. Fontos, hogy a tartalom releváns legyen a célközönség számára, és könnyen érthető legyen a látogatók számára.

A landing oldalak ereje a konverzióban.

Mint az előbb írtunk róla, a landingek olyan célzott weboldalak, – a Weboldal készítés egy szűkített ága – amelyekre a látogatók egy konkrét cselekvésre ösztönöznek, például vásárlásra vagy feliratkozásra. Ezek az oldalak lehetőséget teremtenek a célzott üzenetek és ajánlatok közvetítésére, amelyek nagyobb valószínűséggel vezetnek konverzióhoz. Ezért a landing oldalak megszerzése és kialakítása rendkívül fontos a vállalkozások számára.

Landing oldal keszites ar
landing oldal készítés árak
landing page készítés ár
Landing oldal készítés árak, Landing Page készítés ár

A Landing Oldal Készítés Művészete

A sikeres online megjelenéshez és eredményes eladáshoz, értékesítéshez a digitális világban a landing page-ek kulcsfontosságú eszközök a vállalkozások számára. Egy jól megtervezett landing vagy céloldal nem csak a látogatók figyelmét ragadja meg, hanem ösztönzi őket a kívánt cselekvésre is. De mi is pontosan a landing oldal, és hogyan készíthetünk hatékonyat?

Mi a Landing Oldal és miért fontos a Landing Oldal?

Általában egy egyoldalas weboldal, ami egy, azaz 1 termék vagy szolgáltatás, akár webshop landing oldal, promóciós oldal vagy bármi hasonló céloldal esetén, de egy dologra helyezi a hangsúlyt. Ezen oldalak vagy céloldalak a marketing kampányok hatékonyságának növelésére szolgálnak. Egy hirdetési kampány, e-mail marketing vagy közösségi média hirdetés hatékonyságát azzal növelhetjük, ha a kattintásokat egy jól megtervezett landing oldalra irányítjuk, ahol a látogatókat konkrét cselekvésre ösztönözzük.

Webshop Landing Page Készítési Költségek

A webshop landing page készítési költségei változhatnak attól függően, hogy milyen méretű és komplexitású oldalt tervezel. Az árakat általában a tervezés, fejlesztés, tartalomgyártás és egyéb specifikációk alapján határozzák meg. A pontos költségért kérjük, lépj kapcsolatba velünk, hogy részletesen áttekintsük az igényeidet és céljaidat.

Mik a tökéletes landing oldal jellemzői?
Milyen egy jó Landing Oldal?

 1. Egyértelmű CTA (Call to Action): Minden jó landing page-nek egyértelműen meg kell határoznia, mit szeretne a látogatótól. Legyen az egy feliratkozás, termék megvásárlása vagy kapcsolatfelvétel.
 2. Letisztult design: A túlzsúfolt vagy bonyolult design elriaszthatja a látogatókat. A letisztult, egyszerű design segít a látogatóknak a lényegre koncentrálni.
 3. Mobilbarát: A felhasználók egyre nagyobb része mobilról éri el a weboldalakat, ezért elengedhetetlen, hogy a landing oldal mobilbarát legyen.
 4. Gyors betöltődés: A lassan betöltődő oldalak elriaszthatják a látogatókat. Optimalizálja képeit és kódját a gyors betöltődés érdekében.
 5. Bizalmat építő elemek: Vélemények, ajánlások, tanúsítványok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók megbízzanak az oldalban és a mögötte álló vállalkozásban.

Mi befolyásolja a landing oldal készítés árát?

A landing oldal készítés ára és a landing page készítés ára számos tényezőtől függ. Az árat meghatározhatja a tervezés és fejlesztés munkaereje, az oldal bonyolultsága, a funkcionalitás és az egyedi igények száma. A sablon alapú landingek általában olcsóbbak lehetnek, mivel a tervezési és fejlesztési folyamatok gyorsabbak és egyszerűbbek. Az egyedi tervezésű, komplexebb landoló oldalak azonban magasabb költségeket vonhatnak maguk után, mivel több időt és erőforrást igényelnek.

A landing page ára függ a design komplexitásától, az oldal hosszától, a landing page-ek számától (hiszen A/B vagy multi teszteléshez akár egy termékre vagy szolgáltatásra is több oldal készülhet a nagyobb sikerráta miatt. Nem beszélve arról, hogy több termék vagy szolgáltatás promóciója esetén több oldalra van szükség, hiszen eredményesen egy landing page egy termék vagy szolgáltatáshoz kötődhet csak. Függ továbbá az integráció mértékétől és a különleges funkcióktól is.

Mielőtt döntést hozunk Landing Page készítés és Landing Page készítés árak terén, érdemes alaposan tájékozódni a piacon, hogy megtalálhassuk a legjobb ár-érték arányt vagy azt a céget, akivel hatékonyan és egymást jól megértve tudunk együtt dolgozni. És itt szempont, nem csak azért, mert például nekem Marketing egyetemi MBA végzettségem és ezirányú tapasztalatom is van, hanem mert tényleg fontos, hogy legyen ilyen háttér, hiszen a marketing, az online marketing ismerete komolyan befolyásolhatja a sikerességet. Ezt most nem fejtem ki részletesebben, de akit érdekel, írjon nekünk és szívesen megválaszoljuk.

Hangsúlyozom, ilyen esetkben a landing page készítés ára csak egy tényező és bármennyire zavarónak hat, nem szabad, hogy ez a tényező legyen a legmeghatározóbb!

Egy jól megtervezett landing page hosszú távú befektetés, amely növelheti a konverziós rátát és maximalizálhatja a marketing erőfeszítéseit.


A/B tesztelés költségei landing oldalaknál

Az A/B tesztelés költségei a használt eszközöktől és technológiáktól függenek. Ezenkívül a tesztelés időtartama és a kívánt eredmények elérése is befolyásolja az összköltséget. A pontos költségért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy részletesen megvitassuk az igényeit és céljait.

A social proof használatának költségei landing oldalakon

A social proof elemek beépítése a landing oldalakba általában nem jár külön költségekkel, hanem inkább a megfelelő tartalmak, értékelések, visszajelzések gyűjtését és megjelenítését igényli. Ezek lehetnek ügyfél vélemények, elégedettségi mutatók, hitelesített visszajelzések és hasonlók. Az effajta tartalmakat általában a már meglévő ügyfelektől vagy vásárlóktól lehet beszerezni. Ezért a social proof használata inkább időigényes, nem pedig pénzügyi befektetést igényel.

Felhasználói adatok elemzése a konverziók növelése érdekében

A felhasználói adatok elemzése egy hatékony módja annak, hogy megértsük a látogatók viselkedését a weboldalon, a landing oldalon és optimalizáljuk azt a konverziók növelése érdekében. Ez magában foglalja a látogatók útvonalát, a leggyakrabban látogatott oldalakat, a kattintási arányokat és sok más fontos mutatót. Az adatok elemzése alapján lehetőségünk van finomhangolni az oldal tartalmát, elrendezését és hívásokat a cselekvésre (CTA-kat), hogy jobban megfeleljenek a látogatók igényeinek és ösztönözzék a konverziókat. A felhasználói adatok elemzése folyamatosan történik, hogy biztosítsuk az oldal hatékony működését és a konverziók maximalizálását. Ezáltal biztosítható, hogy az oldal optimalizálása a legjobb eredményeket hozza.

Landing Oldal Készítés Árak: Mit Kell Tudni?

A digitális marketing világában a landing page-ek és a landing page-ek árai lényeges tényezők a vállalkozások számára. Ezek az oldalak nem csak a márkák online jelenlétének növelésében játszanak szerepet, hanem a konverziós ráták növelésében is. Egy jól megtervezett landing növeli a konverziós rátát, és hozzájárul a vállalkozás sikeréhez.

Aki még nem rendelkezik landing page-el, vagy úgy érzi, hogy az aktuális nem elég hatékony, annak javaslom, hogy kérjen szakértő segítségét a tervezésben és kivitelezésben. Na nem csak azért mert a WaaS.hu a landing oldal szakértő, azaz erre fókuszálva segítünk ügyfeleinknek és szívesen ajánlanánk magunkat…

Hanem mert a landing page minden esetben befektetés, ami többet hoz a konyhára, mint ha az adott terméket, szolgáltatást egy általános weboldalon több egyébbel együtt nyújtjuk, emiatt egy nagyon széles és általános célcsoportunknak…
De mennyibe kerül egy ilyen oldal készítése? Ebben a cikkben a Landing oldal készítés árak mentén járjuk körbe a témát.

Milyen tényezők befolyásolják a landing oldal készítés árát?

A Landing oldal készítés árak esetében a közvetlen kereséskor számos különböző árkategóriával találkozhatunk. Az árakat több tényező is befolyásolja:

 • Komplexitás: Egy egyszerűbb oldal természetesen olcsóbb, mint egy bonyolultabb, több funkcióval rendelkező oldal.
 • Design: Egy egyedi design mindig drágább, mint egy sablon alapú megoldás.
 • Funkciók: Integrált e-kereskedelmi funkciók, tesztelési lehetőségek, chatbotok és egyéb speciális eszközök növelik az árat.
 • Tartalom: A szövegírás, grafikai elemek készítése és a SEO optimalizálás is költségekkel jár.
 • Karbantartás: Egy landing nem egyszeri befektetés. Folyamatos karbantartást és frissítést igényel, ami szintén befolyásolja a költségeket.


Kampányalapú Céloldal Készítés Díja

A kampányalapú céloldal készítés díja változhat attól függően, hogy milyen komplexitású és egyedi funkciókkal rendelkező oldalt tervezel. Az árakat általában projekt alapján szabják meg, figyelembe véve az igényeket és a munka mennyiségét. A pontos árajánlatért kérjük, lépj kapcsolatba velünk.

Hogyan határozzuk meg a landing oldal készítés árát?

A legtöbb vállalkozás számára a költséghatékonyság kulcsfontosságú. Azonban nem érdemes csak az árat nézni. Fontos, hogy az oldal megfeleljen a vállalkozás igényeinek és elvárásainak. Egy jól megtervezett landing page hosszú távon megtérülő befektetés lehet.

A Landing oldal készítés árak esetén érdemes alaposan tájékozódni és összehasonlítani a különböző ajánlatokat. Egy jól megtervezett landoló oldal nem csak a vállalkozás online láthatóságát növeli, hanem a konverziós rátát is, ami hosszú távon növeli a bevételt és a ROI-t.

Weboldal , landing oldal készítés folyamata
Landing oldal keszites
landing oldal készítés árak
landing page készítés
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

Felhasználói élmény centrikus weboldal készítés árak

A felhasználói élmény centrikus weboldalak készítési ára függ az oldal komplexitásától, funkcióitól és az igényelt szolgáltatásoktól. Emellett a tervezési és fejlesztési folyamatban alkalmazott módszerek és technológiák is befolyásolják az árakat. Az árajánlat pontosítása érdekében javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk, hogy részletesen megbeszéljük az Ön igényeit és elvárásait.

A Landing Page árait milyen változók határozzák meg?

A landing page készítés ára változó lehet, attól függően, hogy milyen funkciókat és design elemeket tartalmaz. Egy egyszerűbb oldal természetesen olcsóbb, míg egy bonyolultabb, több funkcióval rendelkező oldal magasabb költséggel járhat. Fontos azonban megjegyezni, hogy egy jól megtervezett landing oldal hosszú távú befektetés, amely megtérülhet a növekvő konverziós rátákon keresztül.

A Céloldal Komplexitása

Egy egyszerűbb oldal természetesen olcsóbb, mint egy bonyolultabb, több funkcióval rendelkező oldal. A komplexitás nem csak a designra, hanem a mögöttes technológiára és a felhasznált eszközökre is vonatkozik.

Az egyoldalas Weboldal Design-ja

Egy egyedi design mindig drágább, mint egy sablon alapú megoldás. A design kialakítása során figyelembe vett UX/UI elvek, a grafikai elemek minősége és az oldal reszponzivitása is befolyásolja az árat.

Az Integráltáság foka és a Funkciók összetettsége

Integrált e-kereskedelmi funkciók, tesztelési lehetőségek, chatbotok és egyéb speciális eszközök növelik az árat. Minél több egyedi funkciót igényel egy oldal, annál magasabb lehet az ára.

A landoló oldalak esetében az integrált funkciók és az összetett jellegű eszközök kritikus szerepet játszanak a konverziós ráták és a felhasználói élmény javításában. De miért is fontos ez, és hogyan befolyásolja a landing oldal árát?

Integrált e-kereskedelmi funkciók

Az e-kereskedelmi integrációk lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy közvetlenül a landing page-en értékesítsenek termékeket vagy szolgáltatásokat. Ez magában foglalja a kosár funkciókat, a fizetési gateway-k integrációját, az automatikus számlázást és a készletkezelést. Az ilyen integrációk beépítése technikai kihívásokkal jár, és szakértelmet igényel, ami növeli a projekt költségeit.

Tesztelési lehetőségek a Sikeres Landing esetében: A/B Teszt

Landing Oldal készítés ár
landing oldal ár
Landing Page készítés Ár
A/B teszt
landing ár
landoló ár
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár
A/B teszt

A tesztelési eszközök, mint például az A/B tesztelés, lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy különböző változatokat próbáljanak ki a landing oldalukon, és megtudják, melyik konvertál jobban. Az ilyen eszközök integrálása és kezelése szintén költségekkel jár, de hosszú távon megtérülhetnek a magasabb konverziós ráták révén.

Chatbotok és egyéb speciális eszközök

Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár
Landoló Oldal Készítés Árak - ChatBotok és egyéb speciális eszközök
Gyakori Kérdések és Válaszok a Landoló Oldal Árak és Landing Oldalak Témakörében

A chatbotok lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy valós időben kommunikáljanak a látogatókkal, és azonnali válaszokat adjanak kérdéseikre. Ezenkívül olyan speciális eszközök, mint a feliratkozási űrlapok, a pop-up ablakok vagy az interaktív elemek, növelik az oldal funkcionalitását és javítják a felhasználói élményt. Azonban ezeknek az eszközöknek az integrálása és testreszabása további költségekkel jár.

Tartalom a sikeres Landing kulcseleme

A szövegírás, grafikai elemek készítése és a SEO optimalizálás is költségekkel jár. A tartalom minősége és mennyisége, valamint a kulcsszó-kutatás és a tartalomstratégia is befolyásolja az árat.

Landing Oldal Szövegírás

A landing oldal készítés árainál egy lényeges térel a szövegírás is. Persze elsősorban akkor, ha tényleg profin kidolgozott célpiacra fókuszált szövegírásról beszélünk. Tehát ezen céloldalaknál a szövegírás nagyon lényeges elem a konverzió szempontjából. És itt ugye arról is beszélünk, hogy a befektetett díj vagy ár egy jól elkészített szövegnél igenis megtérül.

Egy jól megírt szöveg lehet az az elem, ami eldönti, hogy a látogatóból vásárló vagy érdeklődő lesz-e. Ennek megfelelően a szövegírás során számos dologra érdemes odafigyelni.

Először is, fontos megérteni a célközönség igényeit és problémáit. Csak így lehet olyan szöveget írni, ami valóban releváns és vonzó számukra. Ezért alapos kutatásra van szükség a célközönség preferenciáiról, problémáiról és vágyairól.

Landing Oldal Szövegírás - Landing Oldal készítés ár
Landing Oldal Készítés árak
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

A címnek és alcímnek különösen hatékonynak kell lennie, hiszen ezek azok a részek, amik először megragadják a látogató figyelmét. Egy jó cím felkelti az érdeklődést és elindítja a látogatóban a kíváncsiságot.

A szövegnek világosan kommunikálnia kell a termék vagy szolgáltatás fő előnyeit és értékajánlatát. A látogatóknak egyértelműen látniuk kell, hogy miért éri meg az ajánlatod.

Fontos az is, hogy ne csak a termék vagy szolgáltatás, hanem az üzlet hitelességét is erősítsd. Ügyfélvélemények, referencia projektek, esetleges szakmai elismerések mind olyan elemek, amik növelik a bizalmat.

Az eladásösztönzés sem elhanyagolható. A Call-to-Action gombnak világosan meg kell mondania, hogy mit kell tennie a látogatónak. Ez lehet egy vásárlás, feliratkozás, vagy bármilyen más kívánt cselekvés.

Mindenek felett pedig, a szövegnek relevánsnak kell lennie. Az ígért előnyöknek valósnak kell lenniük, és a valóságban is meg kell felelniük az elvárásoknak.

A szövegírás egy folyamatosan fejlődő folyamat. Fontos mérni az eredményeket például A/B Teszteléssel, és szükség esetén finomítani a szöveget az optimalizálás és a jobb eredmények érdekében. A hosszú távú hatékonyság érdekében érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a látogatói visszajelzéseket és az analitikai adatokat.

Landing Karbantartás

Landing Oldal készítés ár - Karbantartás
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

Egy landing page nem egyszeri befektetés. Folyamatos karbantartást és frissítést igényel, ami szintén befolyásolja a költségeket. Ezen felül a hosting, a domain név, az SSL tanúsítvány és egyéb technikai költségek is hozzáadódnak az összköltséghez.

Integrációk és bővítmények

Az olyan harmadik féltől származó eszközök integrációja, mint például az e-mail marketing platformok, a fizetési gateway-k vagy a CRM rendszerek, további költségekkel járhatnak.

Mobiloptimalizálás

Landing Page Készítés ár - Mobil optimalizálás
Mobiloptimalizálás
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

A mobilbarát design és a gyors betöltési idők növelik a költségeket, de elengedhetetlenek a mai mobilcentrikus világban.

Visszajelzési eszközök és analitika

A látogatói viselkedés elemzésére és a konverziós ráták optimalizálására szolgáló eszközök integrációja szintén befolyásolja az árat.

Biztonság

Az adatvédelmi és biztonsági funkciók, mint például a DDoS védelem, az SSL tanúsítványok és a tűzfalak, növelik a költségeket, de elengedhetetlenek a weboldalak biztonságának garantálásához.

Támogatás és képzés

Ha a landing page készítője támogatást és képzést is biztosít az oldal kezeléséhez, ezek a szolgáltatások szintén befolyásolják az árat.

CRM rendszerekbe történő integrálás

A CRM, vagyis az ügyfélkapcsolat-kezelési rendszerek, a vállalkozások számára elengedhetetlen eszközök a kapcsolattartás, az értékesítési folyamatok nyomon követése és az ügyféladatok kezelése terén. A landing oldalak és a CRM rendszerek integrálása kritikus lépés lehet a hatékony ügyfélkezelés és a konverziós ráták növelése érdekében.

Miért fontos a CRM integráció a landing oldalaknál?

Amikor egy látogató kitölt egy űrlapot a promóciós oldalon, az adatai közvetlenül a CRM rendszerbe kerülnek, így a vállalkozások azonnal reagálhatnak az új érdeklődőkre vagy leadekre. Ez automatizálja az adatgyűjtést és csökkenti az emberi hibák kockázatát.

Ezenkívül a CRM rendszerek gyakran rendelkeznek analitikai eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy mélyreható betekintést nyerjenek az ügyfelek viselkedésébe és preferenciáiba. Az integráció révén a vállalkozások képesek nyomon követni, melyik marketing kampány vagy landing oldal hozza a legtöbb konverziót, és ennek alapján finomíthatják stratégiáikat.

Milyen kihívásokkal jár a CRM integráció?

Bár a CRM integráció számos előnnyel jár, néhány kihívással is szembe kell nézni. Először is, a különböző CRM rendszerek eltérő funkciókkal és interfészekkel rendelkeznek, így az integráció folyamata változhat. Ezenkívül bizonyos esetekben egyedi fejlesztésre vagy harmadik féltől származó eszközökre lehet szükség az integráció megvalósításához.

A biztonság is kulcsfontosságú tényező. Az ügyféladatok érzékeny információkat tartalmazhatnak, így a vállalkozásoknak biztosítaniuk kell, hogy az adatok biztonságosan kerüljenek át a landing oldalról a CRM rendszerbe.

Minden egyes integrált funkció és összetett eszköz hozzáadott értéket kínál a landing oldalnak, egyben növeli annak költségeit is. A vállalkozásoknak mérlegelniük kell az integrációk és a funkciók költségeit a potenciális megtérüléssel. A legfontosabb az, hogy a landoló megfeleljen a vállalkozás céljainak és elvárásainak, miközben a lehető legjobb értéket nyújtja a befektetett pénzért.

Landing oldal árak, Landing Page árak, Landing Oldal Készítés árai

Mint már korábban írtuk, a landing page egy weboldal jobbára egyoldalas lap, ahova a látogatók érkeznek. Ezek általában hosszabb, görgethető oldalak, amelyek összegyűjtik az összes releváns információt. Általában nem rendelkeznek túl sok extra funkcióval, legfeljebb egy űrlappal az oldal alján. Kifejezetten ideálisak Frissen indult vállalkozásoknak, Startup vállalkozásoknak, kisvállalkozásoknak, közepes vállalkozásoknak.

Landing oldal árak, Landing Page árak
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

Egy egyszerű, alap funkcionalitással rendelkező landing oldal ára általában és átlagosan kb. 60 – 80.000 – 480.000+ Ft , azaz 150-200 EUR tól 1.200+ EUR között mozog átlagban (a + jel ebben az esetben azt jelezte, hogy ennek itt nincs felső határa, ezek inkább átlagáraknak tekinthetők).

Az árak pontos meghatározása nehéz, mivel minden oldal más, (ez egy jó átlag, amit fent megadtam). Különböznek az összetettség, a tartalom terjedelme és az igényelt munka mennyisége szerint is. A legjobb, ha felkeresel minket, vagy itt írsz egy rövid ajánlatkérő üzenetet és tudunk neked árajánlatot adni.

Sokan kérdezik: Milyen a jó Landing Oldal?
Milyen a jó Landing Page?

Az, hogy milyen a jó Landing Page számos tényezőtől függ. Mindezek együttesen segítik az ügyfelek bevonzását és a konverziók növelését. Így csak néhány fontosabb jellemzőt mutatunk be a rengetegből:

 • Kiemelt Üzenet és Cél: Az oldal egyértelműen közvetíti a kívánt cselekvést, például vásárlást, feliratkozást vagy letöltést. Az üzenet világos és konkrét, hogy a látogatók rögtön értsék, miért van értelme továbblépni.
 • Vonzó Cím és Kép: Egy figyelemfelkeltő cím és egy releváns, vonzó kép azonnal megragadja a látogató figyelmét és felkelti érdeklődését.
 • Cselekvésre Ösztönző Gomb: Egyértelmű és kifejező cselekvésre ösztönző gomb, például „Vásárlás most” vagy „Feliratkozás” segít azonnali cselekvésre ösztönzésben.
 • Minimalista Dizájn: Az oldal tiszta, minimalista dizájnnal rendelkezik, minimális zavaró elemmel. Így a látogatók fókuszálhatnak a lényegre és könnyen megtalálhatják a szükséges információkat.
 • Tartalom és Előnyök: Rövid és tömör tartalom, amely kiemeli a termék vagy szolgáltatás legfontosabb előnyeit és megoldásait a látogatók problémáira.
 • Bizalmat Építő Elemek: Bizalmat ébresztő tények, például vásárlói értékelések, referencia logók vagy elégedettségi garancia, amelyek megerősítik a látogatókban a bizalmat és a hitelességet.
 • Rövid Űrlap: Ha adatokat kell gyűjteni, a kitöltendő űrlap egyszerű és rövid legyen, csak a legszükségesebb információkat kérje.
 • Mobilbarát Design: Az oldal responszív és mobilbarát, így mindenféle eszközön könnyen olvasható és navigálható.
 • Gyors Betöltési Idő: Az oldal gyorsan betöltsön, betöltődjön, hogy ne veszítse el a látogatók türelmét.
 • Mérés és Elemzés: A teljesítményt rendszeresen mérjék és elemzés alá vessék, hogy optimalizálhassák az oldalt a jobb eredmények elérése érdekében.

Design és Felépítés:

 • Színek és Vizuális Egyensúly: Az oldal színei és vizuális elemei összehangoltak és vonzóak legyenek, ezáltal tükrözve a márka és termék hangulatát.
 • Font és Betűméret: A megfelelő font és betűméret kiválasztása, hogy a szöveg könnyen olvasható legyen, még mobil eszközökön is.
 • Logikus Elrendezés: Az információk logikus sorrendben kövessék egymást, így a látogató könnyen navigálhat az oldalon.
 • Grafikák és Videók: Szemléltető grafikák és videók használata, hogy még jobban bemutassák a terméket vagy szolgáltatást.

Célcsoport és Üzenet:

 • Célcsoport Igényei: Az oldal tartalma és üzenete igazodjon a célcsoport igényeihez és problémáihoz.
 • Megoldás Kiemelése: Az oldalon emelj ki olyan megoldásokat, amelyek a célcsoport számára fontosak, és segítenek megoldani a problémákat.

Hitelesség és Bizalom:

 • Referenciák és Vásárlói Értékelések: Ha lehetséges, mutass be vásárlói értékeléseket, pozitív visszajelzéseket, vagy hiteles referenciákat.
 • Szponzorok vagy Partnerek Logói: Ha egyéb ismert márkákkal vagy partnerekkel dolgozol, mutasd be azok logóit, hogy növeld a bizalmat.

Mérések és Optimalizáció:

 • Kattintási arány (CTR) és Konverziók: A kattintási arány és a konverziók nyomon követése segít az oldal hatékonyságának mérésében és optimalizálásában.
 • A/B tesztek: Különböző változatok tesztelése az oldalon (cím, szöveg, kép, gomb stb.) a jobb eredmények elérése érdekében.
 • Folyamatos Fejlesztés: Az oldal folyamatos fejlesztése a megszerzett adatok és visszajelzések alapján, hogy a lehető legjobb teljesítményt érje el.

Ezek a jellemzők együttesen hozzájárulnak egy hatékony Landing Page, eredményes Landing Oldal létrehozásához, amely növeli a konverziókat és az ügyfelek megszerzését.

Milyen tényezők befolyásolják a landing oldal készítés árait?

A Landing oldal készítés árak esetében a közvetlen kereséskor számos különböző árkategóriával találkozhatunk. Az árakat több tényező is befolyásolja:

 • Komplexitás: Egy egyszerűbb oldal természetesen olcsóbb, mint egy bonyolultabb, több funkcióval rendelkező oldal, azaz utóbbi jelentősebb mértékben kihat egy vagy több Landing Page készítés árára.
 • Design: Egy egyedi design mindig drágább, mint egy sablon alapú megoldás.
 • Funkciók: Integrált e-kereskedelmi funkciók, tesztelési lehetőségek, chatbotok és egyéb speciális eszközök növelik az árat.
 • Tartalom: A szövegírás, grafikai elemek készítése és a SEO optimalizálás is költségekkel jár.
 • Karbantartás: A landing készítés nem egyszeri befektetés. Folyamatos karbantartást és frissítést igényel, ami szintén befolyásolja a költségeket.

Hogyan határozzuk meg a landing oldal készítés árát?

Hogyan határozzuk meg a landing oldal készítés árát?
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár
Hogyan határozzuk meg a landing oldal készítés árát?

A legtöbb vállalkozás számára a költséghatékonyság kulcsfontosságú. Azonban nem érdemes csak az árat nézni. Fontos, hogy az oldal megfeleljen a vállalkozás igényeinek és elvárásainak. Egy jól megtervezett céloldal hosszú távon megtérülő befektetés lehet.

A Landing oldal készítés árak esetén érdemes alaposan tájékozódni és összehasonlítani a különböző ajánlatokat. Egy jól megtervezett landing oldal nem csak a vállalkozás online láthatóságát növeli, hanem a konverziós rátát is, ami hosszú távon növeli a bevételt és a ROI-t.

Sablon, Landing Oldal Minta vagy Egyedi Landing Page Tervezés? – Mit válasszunk Landing Page-hez?

Landing Oldal készítés ára sablon esetében
Landing Oldal minta featured DJ landing oldal minta WaaS.hu Landing oldal készítés landing oldal ár
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár
Landing Oldal minta featured DJ landing oldal minta WaaS.hu Landing oldal készítés landing oldal ár

Melyik a megfelelő választás? A sablon alapú landing page-ek gyorsabban és olcsóbban elkészíthetők, és már kész elemeket használnak a tervezéshez. Ezek kiváló választást jelenthetnek, ha kevés idő és költség áll rendelkezésre, és nem szükséges egyedi megjelenés. Az egyedi tervezésű oldalak viszont lényegesen drágábbak és tovább tart az elkészítésük. Mivel itt az idő faktor fontos, hogy minél előbb konvertáljon, azaz eredményt hozzon a landing oldal, ezért javasoljuk a nem egyedi fejlesztésű oldalak elkészítését, mivel lényegesen költséghatékonyabb megoldást kínálnak és ugyanolyan egyedi kinézetűek, azaz tökéletes megoldás minden tekintetben.

Mit érdemes még tudni a Landing Page minta kapcsán?
Mit segíthetünk eme hasznos eszközökkel, a mintákkal a Landing Oldalak tevezésében?

A landing page minták hasznos eszközök lehetnek a hatékony és eredményes landing oldalak tervezéséhez. Az ilyen minták gyűjtése és elemzése segíthet megérteni, hogy milyen elemek és stratégiák működhetnek jól a látogatók megszerzésében és a konverziók növelésében. Itt van néhány dolog, amit megtudhatunk a landing page mintákkal kapcsolatban:

 1. Kreatív Megoldások: Megtanulhatjuk, hogyan lehet kreatívan megjeleníteni az üzenetet, a terméket vagy a szolgáltatást a látogatók figyelmének felkeltése érdekében.
 2. Cselekvésre Ösztönző Elemek: Megfigyelhetjük, hogy milyen típusú cselekvésre ösztönző elemeket használnak (pl. gombok, űrlapok, hívások cselekvésre stb.) és hogyan vannak elhelyezve az oldalon.
 3. Bizalmat Építő Tények: Megismerhetjük, milyen módon építenek fel bizalmat és hitelességet (pl. vásárlói értékelések, referenciák, biztonsági jelzések).
 4. Látogatói Útvezetés: Láthatjuk, hogyan irányítják a látogatókat az oldalon, hogy egyértelmű útvonalat biztosítsanak a kívánt cselekvés felé.
 5. Mobilbarát Design: Felfedezhetjük, hogyan alakítják át a minták a mobilbarát designot, hogy a látogatók könnyen használhassák mobil eszközökről is.
 6. Tartalom és Előnyök: Megismerhetjük, hogy hogyan tálalják a termék vagy szolgáltatás legfontosabb előnyeit, és hogyan állítják be azt a látogatók problémájának megoldására.
 7. Színhasználat és Vizuális Egyensúly: Tanulmányozhatjuk a színek és vizuális elemek használatát, hogy vonzó és összehangolt megjelenést érjenek el.
 8. Egyedi Megoldások: Felfedezhetjük az egyedi, márkára jellemző megoldásokat, amelyek segíthetnek kiemelkedni a versenytársak közül.
 9. Hatékony Call-to-Action: Megfigyelhetjük, hogy milyen típusú és formázású hívások a cselekvésre (CTA-k) működnek a legjobban.

Alább bemutatunk példaként egy elképzelt, mégis realisztikus Landing Page mintát és alább persze nem ehhez a mintához kapcsolódóan de megadunk átlag Landing Page árakat is, melyek piackutatásból árajánlatkérésekből és piacismeretből, versenytárs kutatásból egyaránt keletkeztek. Pontos Landing Page árajánlatért, illetve Landing Page készítés árajánlatért forduljanak hozzánk (WaaS.hu) bizalommal, szívesen segítünk az eligazodásban és ha közösen úgy döntünk, akkor az oldal/oldalak elkészítésében, optimalizálásában egyaránt.

Bemutatunk egy extrém módon leegyszerűsített Landing Page minta vagy Landing Oldal minta szöveget.

Kérem senki ne ezt a Landing Page mintát vegye alapul! Ez egy minta, nem egy komolyan megfogalmazott szöveg! Itt nem ez a cél, hanem az, hogy bemutassunk egy egyszerű, általános, körülbelüli Landing Oldal mintaszöveget.


Üdvözöljük a WaaS.hu-nál – A Landing Oldal Szakértőnél!

Hatékony Landing Oldalak Személyre Szabva

Szeretne több ügyfelet és növelni a konverziókat? Kollégáink profi módon segítenek a Landing Oldal készítésében, hogy az Ön céljait elérje!

Miért válassza a WaaS.hu-t?

 • Szakértői csapat, akik évek óta kiváló eredményeket érnek el.
 • Megfizethető és rugalmas árak, amelyek illeszkednek az Ön igényeihez.
 • Egyedi tervezés és személyre szabott megoldások.
 • Sablon alapú építkezési lehetőségek is, költségérzékeny ügyfeleinknek
 • SEO szintű szövegírás / copywriting
 • Akár 24 órán belül elkészülő Landing Page (a megfelelő információk rendelkezésre állása esetén)
 • Professzionális Web Designerek által készített Design

Referenciák

 • „Csodálatos munka, fantasztikus konverziókat értünk el az új Landing Oldalainkkal!” – XY Cég
 • „Nagyon elégedettek vagyunk a WaaS.hu professzionalizmusával és eredményorientált hozzáállásával.” – ABC Kft.

Hívjon még ma, és kezdjük el építeni az Ön sikeres Landing Oldalát!

Telefon: +36 50 108 2764 E-mail: info [kukac] waas.hu Weboldal: www.waas.hu

© 2024 WaaS.hu Minden jog fenntartva.


Az ár és a minőség arany középutat kell találni

A landingeket befektetésként kell tekinteni, amelyek hosszú távon megtérülhetnek. Egy hatékony landing page a hozzá tartozó landing page ár figyelembevételével együtt is komoly lehetőséget teremt a konverziók növelésére, az ügyfélkör bővítésére és az eladások növelésére. Fontos azonban megérteni, hogy a megtérülés időt vehet igénybe, és a folyamatos optimalizáció és mérések elengedhetetlenek ahhoz, hogy maximalizáljuk a landing oldalak hatékonyságát.

A landing oldalak megtérülése hosszú távon

A Landing Page ára és a minőség közötti egyensúly megtalálása a landing oldalak készítésekor kiemelten fontos. Lényeges, hogy ne csak az árat vegyük figyelembe, hanem a minőséget is. Olcsó megoldások lehetnek vonzóak elsőre, de ha a landing oldal nem felel meg a célkitűzéseknek, és nem hozza a várt eredményeket, akkor a befektetett pénz és idő elpazarolt lehet. Egy hatékony és jól tervezett landing page pedig hosszú távon megtérülhet, hiszen növelheti a konverziós arányokat és az ügyfélhűséget.

Landing Oldal Készítés Árak – Fontos Tudnivalók

Landing Oldal Készítés Árak - Fontos Tudnivalók
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

A hatékony Landing kulcsfontosságúak a konverziós arányok növelésében és az üzleti siker elérésében. Azonban sokan elbizonytalanodnak a Landing oldal készítésének áraival kapcsolatban. Fontos tudni, hogy milyen tényezők befolyásolják a Landing Oldal készítés árait, és miért érdemes befektetni egy jó minőségű oldalba (mind tartalom, mind design tekintetében…). És azért mondjuk, hogy befektetni, mert a ezek a céloldalak általában költségeket csökkentő (főleg hirdetések esetében) és bőven megtérülő befektetések a jóval nagyobb konverzió megvalósítási rátájuknak köszönhetően!

Persze amennyiben például speciális funkciókra vagy integrációkra van szükségünk (pl. CRM rendszer, e-mail automatizálás), ezek az árat jelentős mértékban növelhetik.

Szakértői Segítség

Egy tapasztalt szakértő ügynökség segítsége nagyban befolyásolhatja egy vagy több Landing Oldal készítés árát, árait. Itt azonban érdemes megemlíteni azt is, hogy mivele jellemzően több változatról , vagy akár gyakran visszatérő igényekről is szó van a legtöbb esetben, ezek általában költség csökkentő tényezőként jelennek meg a Landing Oldal Készítő Ügynökségek esetében, úgy nálunk, a WaaS.hu esetében is. Nem utolsó sorban az ő tudásuk és tapasztalatuk értékes segítséget jelenthet a hatékony Landing oldal létrehozásában.

Miért Érdemes Befektetni Landing Oldal Készítésébe?

Bár a Landing Oldal készítés árai változhatnak, fontos megérteni, hogy ez egy befektetés, egy jó, hírdetési költségeket csökkentő és sokkal több sikert hozó megtérülő befektetés a vállalkozásod sikerébe. Egy hatékony és jól kivitelezett oldal jelentősen növelheti a konverziós arányokat, és meghozhatja az üzleti sikerességet.

A WaaS.hu egy olyan szakértő ügynökség, amely magas színvonalú Landing oldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Segít abban, hogy a Landing oldalad valóban a siker kulcsa legyen.

Landing Page Árak – Trükkök és Buktatók

A landing page, vagyis a céloldal, az online marketing egyik legfontosabb eszköze. Egy jól megtervezett landing page növelheti a konverziós arányt, segíthet a márkaépítésben, és javíthatja a SEO-t. De mennyibe kerül egy ilyen oldal létrehozása? És milyen trükkökkel és buktatókkal kell szembenéznünk? Nézzük meg!

A Landing Page Ár Meghatározása

A landing page ára számos tényezőtől függ. Ilyenek például a design bonyolultsága, az oldal hossza, a szükséges funkciók száma és típusa, valamint az oldal készítéséhez szükséges idő. Egy egyszerűbb oldal ára alacsonyabb lehet, míg egy bonyolultabb, több funkciót igénylő oldalért többet kell fizetni.

Trükkök a Landing Page Ár Csökkentésére

 1. Sablonok használata: Számos platform kínál előre elkészített sablonokat, amelyekkel gyorsan és könnyedén létrehozható egy landing page. Ezek a sablonok gyakran ingyenesek vagy alacsony áron elérhetőek, és sok esetben már optimalizáltak a konverzió növelésére.
 2. Testreszabható elemek: Válasszon olyan platformot, amely lehetővé teszi az elemek testreszabását. Így saját igényei szerint alakíthatja ki az oldalt, anélkül hogy drága fejlesztői munkára lenne szükség.
 3. Ingyenes próbaverziók: Sok szolgáltató kínál ingyenes próbaverziót. Ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbálja a platformot és annak funkcióit, mielőtt elkötelezné magát.

Buktatók, amelyek Növelhetik a Landing Page Árát

 1. Rejtett díjak: Néhány szolgáltató rejtett díjakat számíthat fel, például extra funkciókért vagy támogatásért. Mindig olvassa el alaposan a szerződést, mielőtt aláírná.
 2. Túlzottan bonyolult design: Bár egy egyedi és látványos design vonzó lehet, gyakran növeli az oldal elkészítésének költségét és idejét. Emellett egy túl bonyolult design zavaró lehet a látogatók számára és csökkentheti a konverziós arányt.
 3. Nem megfelelő optimalizálás: Egy rosszul optimalizált oldal nem csak a konverziós arányt csökkenti, de negatív hatással lehet a SEO-ra is. Ez pedig hosszú távon többe kerülhet.

A landing page ár nagymértékben változhat attól függően, hogy milyen igényeink vannak. Fontos, hogy alaposan tervezzük meg az oldalt, és legyünk tisztában a költségekkel. Így elkerülhetjük a buktatókat és maximalizálhatjuk az oldal hatékonyságát.

Landing Page készítés ár példák és típusok

 • Egy egyszerű landing page, amely csak néhány szöveget és képet tartalmaz, lényegesen olcsóbb lesz, mint egy összetettebb landing page, amely animációkat, videókat vagy interaktív elemeket tartalmaz.

Példa: Egy egyszerű landing page, amely egy termék vagy szolgáltatás bemutatására szolgál, 50-80 ezer forintba kerülhet. Egy összetettebb landing page, amely egy online kurzus értékesítésére szolgál, akár 200-500 ezer forintba is kerülhet.

 • A fejlesztéshez használt technológiák árai is változnak. A legnépszerűbb technológiák közé tartozik a WordPress, a Wix és a Squarespace. A WordPress és a Wix használata általában olcsóbb, mint a Squarespace használata.

Példa: Egy WordPress-alapú landing page fejlesztése 40-100 ezer forintba kerülhet. Egy Squarespace-alapú landing page fejlesztése 60-120 ezer forintba kerülhet.

 • A tapasztalt fejlesztők általában magasabb árakat számolnak fel, mint a kezdő fejlesztők.

Példa: Egy tapasztalt webfejlesztő óradíja 15-25 ezer forint lehet. Egy kezdő webfejlesztő óradíja 8-15 ezer forint lehet.

Táblázatos adatok:

Landing page típusÁr (forint)
Egyszerű landing page50-100 ezer
Összetett landing page200-500 ezer
WordPress-alapú landing page40-100 ezer
Squarespace-alapú landing page60-120 ezer
Tapasztalt webfejlesztő15-25 ezer/óra
Kezdő webfejlesztő8-15 ezer/óra


A landing page árak alakulása Magyarországon

A landing page árak alakulása Magyarországon

A landing page árak az elmúlt években folyamatosan emelkedtek. Ennek több oka is van, például:

 • A landing page-ek egyre összetettebbé váltak: A modern landing page-ek gyakran tartalmaznak animációkat, videókat, és interaktív elemeket, amelyek fejlesztése több időt és erőfeszítést igényel.
 • A fejlesztők tapasztalata és szakértelme: A tapasztaltabb fejlesztők általában magasabb árakat számolnak fel, mint a kezdő fejlesztők.
 • A verseny erősödése: A landing page fejlesztés egyre népszerűbb iparág, ami növeli a versenyt, és ezáltal az árakat is.

A landing page árak összehasonlítása

A landing page árak összehasonlításakor fontos figyelembe venni a fenti tényezőket. A landing page árajánlatokat összehasonlítva érdemes olyan fejlesztőket keresni, akik megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a landing page céljainak eléréséhez.

A landing page árak megrendelése

A landing page árak megrendelése előtt érdemes átgondolni a következőket:

 • A landing page célja: Mi az a cselekvés, amelyet a landing page-en szeretnél, hogy a látogatók végrehajtsanak?
 • A landing page célközönsége: Kik a landing page potenciális látogatói?
 • A landing page összetettsége: Milyen funkciókat és elemeket szeretnél a landing page-en?

A landing page árak alakulása az elmúlt években

A következő táblázat a landing page árak alakulását mutatja be Magyarországon az elmúlt években:

ÉvÁtlagos ár (ezer forint)
202490-650
202380-500
2022100-200
202170-150
202050-100
201930-70

A landing page árak jövőbeni alakulása

A landing page árak várhatóan továbbra is emelkedni fognak az elkövetkező években. Ennek oka az, hogy a landing page-ek egyre összetettebbé válnak, a fejlesztők tapasztalata és szakértelme pedig egyre nagyobb értéket képvisel.

Landing Oldal Készítő Szoftver vagy Landing Oldal Készítő Szakértő Ügynökség: Melyik a Jobb Választás?

A hatékony Landing oldalak létrehozása lényeges az arculat, a brand, a marketing megjelenés és a sikeres online megjelenés kialakításában és a konverziók növelésében. Azonban előfordulhat, hogy elbizonytalanodsz a megfelelő módszer kiválasztásakor: használjál Landing készítő szoftvert vagy bízd egy szakértő ügynökségre a feladatot? Összehasonlítjuk mindkét lehetőséget.

Landing Oldal Készítő Szoftver:

Előnyök:

 1. Költséghatékony: Sok Landing page készítő szoftver elérhető ingyenesen vagy alacsony havidíjjal.
 2. Gyors: A szoftverek általában előre elkészített sablonokat kínálnak, amelyek egyszerűen testre szabhatók, így gyorsan elkészíthető egy alapvető Landing. Itt a Landing Page ára illetve a kapcsolódó költségei megoldástól függ, de általában nem jelentős tételek.
 3. Teljes Kontroll: A felhasználó teljes kontrollal rendelkezik az oldal kialakítása felett, és bármikor módosíthatja azt.

Hátrányok:

 1. Szakértelmet Igényel: A szoftverek használata bizonyos technikai ismereteket igényel, és kevésbé intuitívak lehetnek a kezdők számára.
 2. Korlátozott Egyedi Design: Bár sok sablon áll rendelkezésre, a teljesen egyedi és komplex designok létrehozása nehéz lehet.
 3. Függőség a szoftvertől: Ha fizetős szoftveres megoldást választunk ott van esély, hogy a jövőben is elérhető lesz a megoldás. Ingyenes esetében nagy a kockázat, hogy fizetőssé válik vagy megszűnik, eltűnik az a megoldás és nem csak hogy újat kell megtanulnunk, de a meglevő már elkészített oldalainkat sem tudjuk megváltoztatni.

Landing Oldal Készítő Szakértő Ügynökség (Pl. WaaS.hu):

Előnyök:

 1. Szakértelem és Tapasztalat: Egy szakértő ügynökség rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal a hatékony Landing oldalak tervezéséhez és kivitelezéséhez. És jóval nagyobb eséllyel konvertál, azaz lesz sikeres az elkészített oldal, hiszen profi designerek, szövegírók készítik ezeket.
 2. Egyedi Megoldások: Egy ügynökség képes egyedi és komplex Landing page-eket tervezni és létrehozni az üzleti célokra szabva, A/B tesztelni és ez alapján optimalizálni.
 3. Teljes Körű Szolgáltatás: Az ügynökségek általában a tervezéstől a kivitelezésig és az optimalizálásig minden lépést lefednek. Jelen vannak, ha változtatni kell és tanácsot adnak, hogy milyen változtatásokra lehet szükség a jobb eredményességért…

Hátrányok:

 1. Magasabb Költség: Az ügynökségek általában magasabb árat számíthatnak fel a szolgáltatásaikért, mint egy szoftver havi díja.

Melyik A Jobb Választás?

A választás attól függ, milyen komplexitású és egyedülálló Landinget szeretnél létrehozni. Ha egyszerűbb oldalt készítesz, a szoftver lehet egy jó választás. Ha azonban teljes körű szolgáltatásra van szükséged, és egyedi tervezésre van szükség, profi és sikert hozó szövegekre és üygfélcsalogató designra, tervezésre, akkor egy szakértő ügynökség a jobb opció.

A WaaS.hu olyan szakértő ügynökség, amely magas színvonalú Landing oldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Tapasztalt csapatuk segít abban, hogy az Értékesítő vagy Értékesítési és Ügyfélszerző oldalad valóban a siker kulcsa legyen.

Összegzés: Mérlegeljünk!

Landing Oldal Készítés árak
Összegzés: Mérlegeljünk
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár

Összefoglalva, a landing oldalak készítése árakat, jó árakat és minőséget egyaránt magában foglal.

Nagyon sok információt megosztunk és rengeteg kérdésre adunk választ a Landing Oldal Mesterkurzus, Landing Oldal Biblia című írásunkban. Szívesen ajánljuk azoknak, akik szeretnének mindent megtudni a Landoló Oldalak titkairól, a Landing Page-ek világáról.

Fontos, hogy alaposan megfontoljuk a tervezési és fejlesztési igényeinket, valamint a célok és a költségvetésünk közötti egyensúlyt. A jó minőségű és hatékony landoló oldalak hosszú távon megtérülhetnek, és növelhetik a vállalkozásunk online sikereit.

A landing page-ek készítése napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a digitális marketing világában. Ezen oldalak célja, hogy a látogatókat egy konkrét cselekvésre, például egy termék megvásárlására, egy hírlevélre való feliratkozásra vagy egy kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére ösztönözzék. A Promóciós oldalak hatékonysága vitathatatlan, de sok vállalkozás és egyén számára felmerül a kérdés: mennyibe kerül egy ilyen oldal készítése?

A landing oldal készítés árra történő kereséskor gyakran találkozhatunk különböző árkategóriákkal, amelyek a kínált szolgáltatások széles skáláját tükrözik. Az árak változása több tényezőtől is függhet: az oldal komplexitásától, a benne található funkciók számától, a design egyediségétől, és nem utolsósorban attól, hogy milyen platformon készül az oldal.

Egy egyszerűbb landing page, amelynek célja például csak egy e-mail lista gyűjtése, természetesen kevesebbe kerül, mint egy bonyolultabb oldal, amely integrált e-kereskedelmi funkciókkal, tesztelési lehetőségekkel és egyéb speciális eszközökkel rendelkezik. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a magasabb ár gyakran magasabb minőséget és jobb felhasználói élményt is jelent.

A landing oldal készítés ára tehát nem csak a technikai részleteken múlik. A tartalom, a grafikai elemek, a SEO optimalizálás és a mobilbarátság is hozzájárulnak az ár kialakításához. Ezen felül a landingek folyamatos karbantartást és frissítést igényelnek, ami szintén befolyásolja a költségeket.

Mindent egybe véve elmondható, hogy a Landing oldal készítés ár kulcsszóra történő kereséskor érdemes alaposan tájékozódni, összehasonlítani a különböző ajánlatokat, és mérlegelni, hogy milyen funkciókra van ténylegesen szükség. Egy jól megtervezett és kivitelezett landing hosszú távon megtérülő befektetés lehet, amely növeli a vállalkozás online láthatóságát és konverziós rátáját.

Ne feledjük, hogy a landoló oldalak készítése összetett folyamat, amely szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ha biztosra akarunk menni, hogy a céloldalunk hatékony lesz, érdemes szakemberekre bízni a feladatot. Egy megbízható digitális ügynökség segíthet a céljaink elérésében és a sikeres landing oldalak készítésében.

Ha felkeltette érdeklődésed a landoló oldalak készítése, ne habozz további információkat kérni szakembereinktől. A megfelelő landing page ár és a megfelelő landing page elkészítése és optimalizálása jelentős előnyöket hozhat vállalkozásodnak, és hozzájárulhat az online sikereidhez.

Tehát, bár a landing oldal készítés árak számos tényezőtől függ, fontos megérteni, hogy ez egy befektetés a vállalkozásod sikerébe és hosszú távú növekedésébe. A megfelelően kialakított landingek segíthetnek megszerezni és megtartani az ügyfeleket, növelni a konverziós arányokat és emelni az eladásokat.

Tehát ne ijedj meg a landing oldal készítés áraktól, ezek általában megtérülő befektetések! A fontos, hogy az ár és minőség között megtaláld az arany középutat. Egy jól tervezett és hatékony landing page és a landing page ára hosszú távon megtérülhet, és megalapozhatja vállalkozásod online sikerét.

Ne felejtsd el, hogy a digitális marketing területe folyamatosan változik és fejlődik. A konkurencia is erős, ezért fontos, hogy lépést tarts a trendekkel és a legújabb módszerekkel. Egy tapasztalt és szakértő ügynökség segíthet a landing, promóciós oldalak készítésében, optimalizálásában és a hatékonyságuk mérése során.

Az álmodott landing elérhető közelségben van. A megfelelő partnerrel és a szakértői segítséggel a vállalkozásod sikeresen landolhat az online térben. Ne halogasd tovább, kezdj elérhető, hatékony és minőségi landing page-eket készíteni.

Válassz bölcsen, és teremtsd meg a sikeres online jelenlétet a landoló oldalak erejével. Csatlakozz a digitális világ izgalmas és eredményorientált kihívásaihoz, és élvezd a sikert, amit ez a befektetés hozhat.

Csapatunk készen áll, hogy támogasson és segítsen a landingek készítésében. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk még ma, és kezdd el építeni a sikeres online jelenlétet, amely elhozza a konverziókat és az ügyfélhűséget.

Válaszd a minőséget, válaszd a hatékonyságot, és válaszd a sikert a landing / értékesítő / ügyfélszerző oldalak segítségével!

Landing page ár
Landing oldal ár
landing oldal árak
landing page készítés ár
Landing oldal készítés ár , Landing Page készítés ár
Landing Oldalak Készítése a Szenvedélyünk!

A landing oldalak készítése szenvedélyünk, és szeretnénk átadni azt az energiát és tudást, amit ezen a területen felhalmozottunk.

Az emberek érzelmekre vágynak, és egy jól megírt cikk képes megszólítani az olvasók lelkét. A vállalkozásod sikeréért rajongsz, és mi is azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked abban, hogy a digitális térben is fényesen ragyoghass. A landingek tervezése és kialakítása izgalmas és kreatív feladat, amelyben minden apró részlet számít.

Az online világban a verseny rendkívül erős, de ne félj! Van benned az a vágy, hogy kiemelkedj és kihasználd az online lehetőségeket. Csapatunk itt van, hogy segítsen neked ebben az utazásban. A landing pega-ek létrehozása nem csak technikai feladat, hanem egy érzelmi utazás is. Az üzenetek, a design és a felhasználói élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatóid ne csak vásárlókká váljanak, hanem rajongókká is.

Emeld ki a vállalkozásodat a tömegből, és találj rá az igazi összeköttetést a potenciális ügyfelekkel. A céloldalak nem csupán információt közvetítenek, hanem érzelmeket és értékeket is átadnak. Legyenek az oldalaid olyan varázslatos helyek, ahol az emberek megtalálják a válaszokat és megtapasztalják a vágyott élményt.

Számíthatsz ránk, hogy átadjuk neked a szakmai tudásunkat és szenvedélyünket. Minden munkánkban magunkkal hozzuk a szeretetünket az online marketing iránt. Hiszünk a vállalkozásodban, és hiszünk az eredményekben, amelyeket egy hatékony értékesítési oldal kínálhat.

Légy merész, légy egyedi és hozd ki a legtöbbet a landingek készítéséből! Érezd a lendületet, amely a sikeres online jelenlétet hozhatja neked.

Csapatunk a WaaS.hu-nál izgatottan várja, hogy segítsen neked a landing oldalak készítésében és a digitális siker elérésében.

Üdvözlettel,

WaaS.hu

Landing Oldal Készítés Árak Gyakori Kérdései (GyIK / FAQ)

Landing Oldal Készítés Árak – FAQ
1. Mennyi egy egyszerű Landing Oldal készítés ára? Mennyibe kerül egy egyszerű Landing Oldal?

Egy egyszerű Landing Oldal készítés ára általában néhány száz eurótól kezdődik, de az ár függ a tervezési igényektől. Tehát egy Landing Oldal Ára nagyjából 150 EUR – 1.200 EUR (kb. 80.000 HUF – 480.000+ HUF) körül mozog az oldal összetettségétől és sok minden mástól függően.

2. Miért fontos a mobilbarát kialakítás?

A mobilbarát kialakítás növeli a felhasználói élményt, és segít a konverziós arány növelésében a mobil felhasználók körében.

3. Hogyan befolyásolja a tartalomminőség az árat?

A magas minőségű, egyedi tartalom készítése további költségeket jelenthet, de hozzájárul a Landing Oldal hatékonyságához.

4. Miért fontos az A/B tesztelés?

Az A/B tesztelés segít optimalizálni az oldalt a legjobb konverziós eredmények elérése érdekében.

5. Hogyan határozzam meg a célcsoportomat?

A célcsoport meghatározása kulcsfontosságú a tartalom és az üzenet megfelelő célzásához.

6. Milyen bizalmi tényezőket érdemes beépíteni az oldalra?

Ügyfélelemények, hitelességi számadatok és referenciák hozzájárulnak a látogatók bizalmának növeléséhez.

7. Mennyi idő alatt készül el egy Landing Oldal?

Az elkészülési idő függ a projekt komplexitásától, de általában néhány hét alatt elkészülhet.

8. Miért fontos az SEO optimalizálás?

Az SEO optimalizálás növeli az oldal megtalálhatóságát a keresőmotorokban, ezáltal növeli a konverziós lehetőségeket.

9. Milyen tervezői lehetőségek állnak rendelkezésre?

A tervezés során választhatsz előre elkészített sablonok közül vagy egyedi tervezést kérhetsz.

10. Miért fontos az üzenet fókuszálása?

A fókuszált üzenet segíti a látogatókat az oldal céljának megértésében és a konverzió felé terelésben.

11. Hogyan lehet maximalizálni a konverziós arányt?

A konverziós arányt lehet maximalizálni hatékony CTA használatával, releváns tartalommal és teszteléssel.

12. Hogyan lehet optimalizálni a mobilbarát kialakítást?

A mobilbarát kialakításhoz érdemes responsív design-t alkalmazni.

13. Miért fontos a kifogások kezelése?

A kifogások kezelése segíti a potenciális vásárlókat a döntés meghozatalában, és csökkenti a lemorzsolódást.

14. Hogyan lehet meggyőző referenciákat készíteni?

A meggyőző referenciák valós ügyfélvéleményeket és eredményeket mutatnak be, amelyek hozzájárulnak a bizalomépítéshez.

15. Milyen hatékony hívásra ösztönző elemeket érdemes használni?

Hatékony CTA elemek lehetnek például gombok, felugró ablakok vagy ajánlatok, amelyek ösztönzik a látogatókat a cselekvésre.

Iratkozzon fel!

Legfrissebb Cikkek:

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az online üzleti világban a látványos weboldalak már nem luxus, hanem elvárás. A Landing Oldalak, ezek közül is az egyik legfontosabb eszközök, segítenek abban, hogy az érdeklődők ügyfelekké váljanak.

A profi landing oldalak a digitális marketing egyik alapkövei. Ezek az egyszerűnek tűnő, ám annál hatékonyabb weboldalak kizárólag egyetlen célra szolgálnak: a látogatókat arra ösztönözni, hogy konkrét cselekvést hajtsanak végre. Legyen szó egy termék vásárlásáról, egy hírlevél feliratkozásról vagy akár egy letöltésről – a landing oldalak feladata, hogy a felhasználót a kívánt irányba tereljék. Ez a stratégia alapvető fontosságú a konverziós ráták növelése és a hirdetési költségek minimalizálása szempontjából. Szóval, hogyan hozhatunk létre hatékony és profi landing oldalakat, amelyek valóban a kitűzött célokat szolgálják?

bővebben
Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof (Társadalmi Bizonyíték) Használata

Egy megbízható és hatékony weboldal, amelyre a látogatók rábukkanva bizalommal tekintenek, alapvető ahhoz, hogy a látogatókból vásárlók legyenek. Ennek a bizalomnak az építésében nagy szerepe van a Social Proof-nak, a Társadalmi Bizonyítékoknak.

bővebben

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ossza meg a témával kapcsolatos gondolatait velünk is!

0 hozzászólás

Üzenjen Nekünk!

8 + 15 =

WaaS.hu - A Landing Oldal Szakértő

Landing Oldal Készítés

Hogy a befektetés ne csak kecsegtessen, Eredményt hozzon!

Elérhetőségeink

Ajánlatkérés Landing Page Készítésre

Adatkezelés

10 + 2 =

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Sikeres feliratkozás!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Ha nem magadnak, add ajándékba barátodnak, ismerősödnek a kedvezmény lehetőségét!

Elküldtük a kupont a megadott mail címre.

Bírod még?

Bírod még?

 

Maradj, Megajándékoználak!

 

Exkluzív anyaggal, kedvezménnyel...

Sikeres feliratkozás! Nézd meg a mailboxodat kérlek.

Share This