+36 50 108 2764 hello@waas.hu
Oldal kiválasztása

Landing Oldal Készítés Folyamata

Szerző: | szept 12, 2023 | Landing Oldal

Landing Oldal Készítés Folyamata

Nézzük meg milyen elemekből épül fel a Landing Oldal Készítés Folyamata

A landing oldal készítés folyamata során fontos figyelembe venni számos kulcsfontosságú tényezőt, különösen egy olyan szolgáltatásban, mint a WaaS.hu, ahol hatékony landing oldalakat készítetek Ügyfelek számára. Íme néhány lépés és fontos szempont a hatékony landing oldalak készítése során:

 1. Célkitűzések meghatározása: Az első és legfontosabb lépés, hogy tisztázd, milyen célokat szeretnél elérni a landing oldallal. Lehet ez egy termék eladása, feliratkozás egy hírlevélre, letöltés, stb.
 2. Célközönség megismerése: Fontos, hogy pontosan tudd, kik azok az emberek, akiket a landing page-nek meg kell céloznia. Ismerd fel az igényeiket, problémáikat, és azt, hogy mi motiválja őket a cselekvésre.
 3. Figyelemfelkeltő elemek: A landoló oldal tetején lévő héro szekció nagyon fontos. Egy megfelelően kiválasztott és összeállított kép vagy videó, valamint egy erős cím el kell kapja a látogatók figyelmét.
 4. Problémák bemutatása: Azonosítsd és mutasd be azokat a problémákat, amelyekre a terméked vagy szolgáltatásod megoldást nyújt. Bizonyítsd be, hogy érdemes a termékeddel foglalkozni.
 5. Vágyak felébresztése: Ismertesd azokat a vágyakat és előnyöket, amiket a látogatók elérhetnek a vásárlással vagy cselekvéssel. Példákat, személyes történeteket, vagy visszajelzéseket is felhasználhatsz.
 6. Részletes bemutatás: Ez a rész foglalja magában a termék vagy szolgáltatás részletes leírását. Azonban ne csak a száraz tényekre összpontosíts, hanem mutasd be, hogy ezek hogyan segítik a látogatókat a problémájuk megoldásában.
 7. Bemutatkozás és bizalomépítés: Ismertesd az ügyfelekkel, hogy ki áll a vállalkozás mögött. Mutass be hitelesítő adatokat, ügyfélsztorikat, elégedettségi mutatókat, vagy akár nagyobb ügyfelek referenciáit.
 8. Bónuszok és garanciák: Kínálj olyan extra előnyöket, amelyek meggyőzik a látogatókat a vásárlás fontosságáról. Lehet ez egy ingyenes ajándék, kiterjesztett garancia vagy más bónuszok.
 9. Konkrét cselekvésre ösztönzés: A látogatóknak egyértelműen meg kell tudniuk, hogy mit tegyenek a landing oldal elhagyása helyett. Ez lehet egy vásárló űrlap, egy gomb a letöltésre, stb.
 10. Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK): Ez a rész arra szolgál, hogy eloszlassa az esetleges kétségeket és bizonytalanságokat. Adhatsz válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.
 11. Sürgetés és határidők: Ha lehetséges, keltél sürgetést egy határidő vagy korlátozott elérhetőség említésével. Ez ösztönözheti a látogatókat a cselekvésre.
 12. Kinek való/kinek nem való: Világítsd meg, kiknek a problémájára nyújt megoldást a terméked vagy szolgáltatásod, és kiknek nem.
 13. Társadalmi felelősségvállalás: Ha támogatsz valamilyen ügyet vagy jótékony célú szervezetet, említsd meg ezt a részt.
landing oldal készítés folyamata
landoló oldal készítés folyamata
landing page készítés folyamata

Fontos, hogy minden elem legyen jól összehangolva a weboldal és a landing oldal célcsoportjával és az általuk kívánt cselekvésekkel.

Ezen lépések segítségével hatékony landing oldalakat készíthetsz Ügyfeleidnek vagy kérheted a WaaS.hu Landing Oldal Készítő Ügynökség segítségét szolgáltatás keretében.

Nézzük meg azt is, hogy néz ki a Landing Oldal készítés folyamata

Landing Oldal Készítés folyamata
Hatákony Landing Oldal Készítés Hatékony
Hatékony Landing Oldal Készítés folyamata

A landing page készítés folyamatának leírásához készített folyamatábra számos fontos elemet ölel fel, amelyek együttesen biztosítják a hatékony landing page megalkotását. Az alábbiakban részletesen bemutatom és elemezem az egyes folyamatábra elemeket:

 1. Felhasználói élmény:
  • Gyors betöltés: A landing page gyors betöltése alapvető fontosságú. A látogatók nem várják meg hosszú ideig az oldalak betöltődését, ezért fontos, hogy a landing oldal gyorsan és zökkenőmentesen jelenjen meg.
  • Mobilbarát design: Az egyre növekvő mobilhasználat miatt elengedhetetlen, hogy a landing oldal jól működjön és jól nézzen ki különböző mobil eszközökön is.
  • Könnyen áttekinthető: Az oldal elrendezése és szerkezete legyen egyszerű és könnyen áttekinthető. A látogatóknak könnyen megtalálhatóak legyenek a fontos információk.
 2. Értékesítési ajánlat:
  • Releváns tartalom: Az oldalon megjelenő tartalomnak relevánsnak kell lennie a célközönség számára. Az információknak pontosan illeszkedniük kell a látogatók igényeihez és problémáihoz.
  • Kiemelt Értékesítési ajánlat: Világosan kommunikáld, hogy milyen konkrét előnyökkel jár a termék vagy szolgáltatás megvásárlása. Az ajánlatnak értéket kell képviselnie a látogatók számára.
 3. Tartalom:
  • Megoldások bemutatása: A landing page-en mutasd be, hogy hogyan nyújt megoldást a termék vagy szolgáltatás a látogatók problémáira. Konkrét példákat és esettanulmányokat is használhatsz.
  • Konkrét előnyök: Részletesen tárd fel, hogy milyen előnyöket kapnak a látogatók a vásárlással. Ezt kapcsold össze a velük való valós haszonnal és eredményekkel.
 4. Meggyőző CTA (Hívás a cselekvésre):
  • Pozitív visszajelzések: Ha rendelkezel pozitív ügyfélvisszajelzésekkel, ezeket helyezd el az oldalon. A visszajelzések bizalmat építenek és meggyőzik a látogatókat a cselekvés fontosságáról.
 5. Bizalom:
  • Társadalmi bizonyítékok: Mutass be hitelesítő adatokat, ügyfélfelvételeket vagy egyéb bizonyítékokat, amelyek megerősítik a látogatókban a bizalmat a vállalkozásod iránt.
  • Gyors válasz: Biztosítsd a látogatókat arról, hogy hamar választ kapnak kérdéseikre vagy kéréseikre.
 6. Vizuális elemek:
  • Minőségi képek: A vizuális tartalom nagyon fontos. Használj magas minőségű képeket, amelyek jól reprezentálják a terméket vagy szolgáltatást.
  • Értékesítési videók: Ha lehetséges, készíts olyan videókat, amelyek bemutatják a terméket vagy szolgáltatást, és magyarázzák el azok előnyeit.
 7. Analitika:
  • Oldal teljesítmény: Követd és értékeld az oldal teljesítményét. Elemzd, hogy mennyire hatékony a landing page a konverziók tekintetében.
  • Eredmények követése: Figyeld meg, hogy milyen eredményeket hoz a landing oldal az adott célok tekintetében. Követeld nyomon a konverziókat, vásárlásokat vagy bármilyen más meghatározott cselekvéseket.
  • R – ezzel jelzem, hogy a tesztelés pl.: A/B tesztelés során keletkezett eredményekkel, visszacsatolásokkal és tervezett változtatásokkal újra kell indítani a folyamatot az elejétől, ami egy eredményekre fókuszált finomhangolás.

Ezen elemek együttesen segítenek abban, hogy hatékony és eredményes landing oldalak készüljenek a WaaS.hu segítségével vagy akár önállóan.

Lényeges, hogy minden elem legyen jól összehangolva a célcsoport igényeivel és a kitűzött célokkal. A fent említett részletek alapján egy átgondolt és hatékony landing oldal készülhet el, amely eredményesen szolgálja ki a látogatókat és növeli a konverziókat.

Amennyiben még többet szeretnél megtudni a Landoló Oldalak és Landing Page-ek világáról

Ha többet szeretnél megtudni a témáról, javasoljuk a Landing Oldal Mesterkurzus, Landing Oldal Biblia -Landing… (waas.hu)

című részletes írásunkat, mely egy kisebb könyv hosszában öleli át a landoló oldalak, landing page-ek témáit és kérdéseit.

Amennyiben kérdéseid merültek fel, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy nézd meg a témában készített Gyakori Kérdések szekciónkat, Landing Oldal GYIK/FAQ – Gyakran Ismételt Kérdések+Válaszok (waas.hu)

ahol nincs olyan kérdés, melyre nem találsz választ. Ha mégis van ilyen, kérlek írd meg nekünk. Köszönjük!

Üdvözlettel,

WaaS.hu – a Landing Oldal Szakértő

Landing Oldal Szakértő - WaaS.hu Landing Page Készítő - Landing Oldal Készítő Landong Page készítés ár Landing oldal készítés árak - WaaS.hu Landing oldal készítés ár Landing Oldal Biblia & Landing Oldal Mesterkurzus WaaS.hu - A Landing Oldal Szakértőtől - Tudj meg mindent a Landing Oldalakról
GYIK – Landoló Oldalak

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi is az a landoló oldal?

A landoló oldal egy olyan weboldal, amely egy specifikus cselekvésre ösztönzi a látogatókat, mint például egy vásárlás vagy regisztráció.

Miért fontos a hatékony landoló oldal?

A hatékony landoló oldal segít maximalizálni a konverziós arányt és optimalizálja a látogatói élményt, növelve ezzel a cél elérésének esélyeit.

Hogyan készíthetek egy hatékony landoló oldalt?

A hatékony landoló oldal elkészítéséhez először határozz meg egy konkrét célt, majd hozz létre releváns tartalmat és egyszerű, áttekinthető elrendezést.

Milyen elemeket tartalmazzon egy jó landoló oldal?

Egy jó landoló oldalnak tartalmaznia kell egy figyelemfelkeltő címet, releváns tartalmat, meggyőző értékesítési ajánlatot, bizalomépítő tényezőket és egy jól látható hívást a cselekvésre.

Milyen szerepe van a vizuális elemeknek egy landoló oldalon?

A minőségi képek és videók segítenek vizualizálni a terméket vagy szolgáltatást, és növelik a látogatók elköteleződését.

Hogyan lehet ellenőrizni egy landoló oldal teljesítményét?

A landoló oldal teljesítményét követheted analitikai eszközök segítségével, mint például a Google Analytics.

Mik azok a társadalmi bizonyítékok, és miért fontosak a landoló oldalon?

A társadalmi bizonyítékok olyan elemek, amelyek megerősítik a látogatókban a bizalmat, például elégedett ügyfelek visszajelzései vagy pozitív vélemények.

Mit tegyek, ha a landoló oldalam konverziós aránya alacsony?

Ha a konverziós arány alacsony, érdemes áttekinteni az oldal tartalmát, vizuális elemeket és ellenőrizni, hogy megfelelően célozza-e meg a kívánt közönséget.

Milyen gyakran érdemes frissíteni a landoló oldalt?

A landoló oldalt időről időre érdemes frissíteni, hogy az mindig aktuális és releváns legyen a látogatók számára.

Mik azok a hatékony CTA-k a landoló oldalon?

A hatékony CTA-k (hívás a cselekvésre) olyan elemek, amelyek ösztönzik a látogatókat a kívánt cselekvésre, például egy vásárlásra vagy regisztrációra.

Hogyan határozzam meg a célcsoportomat a landoló oldalon?

A célcsoport meghatározása fontos lépés a landoló oldal tervezésénél. Gondold át, hogy kik azok, akiknek a terméked vagy szolgáltatásod leginkább szól, és az oldal tartalmazza az ő igényeiket.

Milyen módon lehet tesztelni a landoló oldal hatékonyságát?

A/B tesztek vagy multivariációs tesztek segítségével lehet különböző verziókat összehasonlítani, hogy kiderüljön, melyik hozza a legjobb eredményeket.

Miért fontos a mobilbarát design a landoló oldalon?

Az egyre növekvő mobilhasználat miatt fontos, hogy a landoló oldal jól működjön és jól nézzen ki különböző mobil eszközökön is.

Milyen információkat érdemes megosztani a landoló oldalon?

A landoló oldalon érdemes olyan információkat megosztani, amelyek segítik a látogatókat a döntésben, és rámutatnak a termék vagy szolgáltatás előnyeire.

Miért fontos a landoló oldalak használata a digitális marketingben?

A landoló oldalak segítenek növelni a konverziókat, mivel célzottan hozzáigazíthatók a célcsoport igényeihez, és optimalizálhatók a jobb eredmények érdekében.

Mit jelent az „A/B tesztelés” a landoló oldalak esetében?

Az A/B tesztelés során két vagy több változatát hasonlítjuk össze egy landoló oldalnak, hogy meghatározzuk, melyik verzió hozza a legjobb eredményeket, például a legmagasabb konverziós arányt.

Hogyan lehet optimalizálni egy landoló oldalt?

A landoló oldal optimalizálásához fontos a cím és szövegek megfelelő kiválasztása, a vizuális tartalom felhasználása, a gomb helyes elhelyezése, és az oldal sebességének optimalizálása is.

Mik azok a „konverziók” a landoló oldalakon?

Konverzióknak nevezzük azokat a kívánt cselekvéseket, amelyeket egy látogató elvégez egy landoló oldalon, például egy termék megvásárlása, regisztráció vagy e-mail feliratkozás.

Hány landoló oldalt kell készíteni egy weboldalon?

Az igényektől függ, de egy weboldalon több landoló oldal is lehet, különböző kampányokhoz, termékekhez vagy szolgáltatásokhoz.

Milyen fontos elemeket kell kiemelni egy landoló oldalon?

Kiemelendők az értékesítési ajánlat, pozitív visszajelzések, előnyök, és a hívás a cselekvésre ösztönző gomb.

Miért van szükség társadalmi bizonyítékokra egy landoló oldalon?

A társadalmi bizonyítékok, például elégedett ügyfelek visszajelzései, növelik a látogatók bizalmát a termék vagy szolgáltatás iránt.

Hogyan határozzam meg a célcsoportot egy landoló oldal esetén?

A célcsoportot azok a potenciális vásárlók alkotják, akiknek a termék vagy szolgáltatás releváns lehet. Az oldal tartalmát és tervezését a célcsoport igényeihez kell igazítani.

Mit jelent az „analitika” egy landoló oldalon?

Az analitika segít abban, hogy mérjük és értékeljük az oldal teljesítményét, és meghatározzuk, hol van szükség fejlesztésekre a jobb eredmények eléréséhez.

Mik azok a „tömegkonverziók” egy landoló oldalon?

A tömegkonverziók olyan konverziók, amelyeknél a látogatók nagy százaléka hajlandó elvégezni a kívánt cselekvést, például egy akcióra reagálva vásárolnak.

Iratkozzon fel!

Legfrissebb Cikkek:

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az online üzleti világban a látványos weboldalak már nem luxus, hanem elvárás. A Landing Oldalak, ezek közül is az egyik legfontosabb eszközök, segítenek abban, hogy az érdeklődők ügyfelekké váljanak.

A profi landing oldalak a digitális marketing egyik alapkövei. Ezek az egyszerűnek tűnő, ám annál hatékonyabb weboldalak kizárólag egyetlen célra szolgálnak: a látogatókat arra ösztönözni, hogy konkrét cselekvést hajtsanak végre. Legyen szó egy termék vásárlásáról, egy hírlevél feliratkozásról vagy akár egy letöltésről – a landing oldalak feladata, hogy a felhasználót a kívánt irányba tereljék. Ez a stratégia alapvető fontosságú a konverziós ráták növelése és a hirdetési költségek minimalizálása szempontjából. Szóval, hogyan hozhatunk létre hatékony és profi landing oldalakat, amelyek valóban a kitűzött célokat szolgálják?

bővebben
Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof (Társadalmi Bizonyíték) Használata

Egy megbízható és hatékony weboldal, amelyre a látogatók rábukkanva bizalommal tekintenek, alapvető ahhoz, hogy a látogatókból vásárlók legyenek. Ennek a bizalomnak az építésében nagy szerepe van a Social Proof-nak, a Társadalmi Bizonyítékoknak.

bővebben
A/B Tesztelés Lépései: A Konverziók Tudománya a Marketingben – Lépésről Lépésre

A/B Tesztelés Lépései: A Konverziók Tudománya a Marketingben – Lépésről Lépésre

Mi, a WaaS.hu-nál alapvetően Landing Oldalakat készítünk. A Landing Oldalak esetében kifejezetten nagy fontossággal bírnak a jobb eredményesség eléréséért a különböző verziók, a tesztelések. De az online marketing világában más téren is lényegesek ezek a konverziók növelése és a hatékonyabb kampányok sikereihez.

bővebben

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ossza meg a témával kapcsolatos gondolatait velünk is!

0 hozzászólás

Üzenjen Nekünk!

15 + 5 =

WaaS.hu - A Landing Oldal Szakértő

Landing Oldal Készítés

Hogy a befektetés ne csak kecsegtessen, Eredményt hozzon!

Elérhetőségeink

Ajánlatkérés Landing Page Készítésre

Adatkezelés

1 + 8 =

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Sikeres feliratkozás!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Ha nem magadnak, add ajándékba barátodnak, ismerősödnek a kedvezmény lehetőségét!

Elküldtük a kupont a megadott mail címre.

Bírod még?

Bírod még?

 

Maradj, Megajándékoználak!

 

Exkluzív anyaggal, kedvezménnyel...

Sikeres feliratkozás! Nézd meg a mailboxodat kérlek.

Share This