+36 50 108 2764 hello@waas.hu
Oldal kiválasztása

Landing Page Készítés Budapest

Szerző: | júl 21, 2023 | Landing Oldal Készítés

Landing Page Budapest: Miért érdemes a WaaS.hu-t választani?

Szia!

Ha most olvasod ezt a cikket, valószínűleg már hallottál a „Landing Page Készítés Budapest” kifejezésről. De miért is olyan fontos egy jól megtervezett landing page? És miért érdemes minket, a WaaS.hu csapatát választani? Nos, olvass tovább, és minden kérdésedre választ kapsz!

Mi jelent a Landing Page? – Elmondjuk Érthetően, mi az a Landing Page.

Először is, tisztázzuk, mi is az a landing oldal. Egy landing oldal egy olyan weboldal, ahova a látogatók érkeznek, miután rákattintottak egy hirdetésre, egy e-mail linkre vagy bármilyen más online marketing eszközre. A landing oldalak célja, hogy a látogatókat cselekvésre ösztönözze – legyen az egy termék megvásárlása, egy hírlevélre való feliratkozás vagy egy kapcsolatfelvétel.

A Landing Page Kialakulása

A landing page, vagyis a leszálló oldal fogalma az online marketing világában kezdett elterjedni az 2000-es évek elején. Az első landing oldalak célja egyszerű volt: a látogatókat egy adott online hirdetésből vagy e-mail kampányból egy specifikus weboldalra irányítani, ahol további információkat kaphattak vagy cselekvésre léphettek.

Az első Landing Page-ek. Mikor és Hol Jelentek Meg Először?

Az első landing page-ek az Egyesült Államokban jelentek meg az internetes hirdetések és az e-mail marketing kampányok növekedésével párhuzamosan. A cégek rájöttek, hogy a hirdetéseik hatékonyabbak, ha a látogatókat nem a főoldalukra, hanem egy célzott oldalra irányítják, ahol nincsenek más zavaró tényezők.

Milyen Céllal Hozták Létre?

Az elsődleges cél az volt, hogy növeljék a konverziós arányt. A landing oldalak lehetővé tették a vállalatok számára, hogy közvetlenül az adott termékükre vagy szolgáltatásukra összpontosítsanak, minimalizálva ezzel a látogatók elterelésének esélyét.

Landing page készítés Budapest
landing
landing oldal
landing page készítés budapest ár
landing page készítés budapest árak

A Landing Page-ek Mai Használata

Ma a landing oldalak sokféle céllal léteznek:

 1. Termék promóció: Bemutatni egy új terméket vagy szolgáltatást.
 2. Hírlevélre való feliratkozás: Növelni az e-mail listák méretét.
 3. Események és webináriumok: Részvételi jelentkezések gyűjtése.
 4. Letöltések: E-könyvek, fehér könyvek vagy más digitális tartalmak letöltésére ösztönzés.

Céloldal vagy Landing Page Eltérések Országok és Kontinensek Között

A landing oldalak használatában vannak eltérések az országok és kontinensek között:

 1. Design és Kultúra: Az ázsiai piacokon például a landing oldalak gyakran sokkal színesebbek és vizuálisan gazdagabbak, míg az európai vagy észak-amerikai oldalak letisztultabbak és egyszerűbbek.
 2. Nyelv és Tartalom: A landing oldalak tartalma és nyelve is adaptálódik az adott piachoz. Például egy japán landing oldal sokkal közvetlenebb és barátságosabb hangnemet használhat, míg egy német oldal inkább formális lehet.
 3. Hirdetési Szabályozások: Néhány országban szigorúbb szabályozások vonatkoznak az online hirdetésekre és promóciókra, ami befolyásolhatja a landing oldalak kialakítását és tartalmát.

A landing page-ek az online marketing egyik alapvető eszközévé váltak az elmúlt évtizedekben. Bár az alapvető céljuk – a konverziós arány növelése – változatlan maradt, a design, a tartalom és a használat módja folyamatosan fejlődik és adaptálódik a változó piaci körülményekhez és kulturális különbségekhez.

Miért érdemes minket választani a Landing Page Készítés Budapest témában?

Most, hogy tisztáztuk, mi is az a landing oldal, beszéljünk arról, miért érdemes minket választani a „Landing Page Készítés ár Budapest” kulcsszó alapján. Először is, szakértői vagyunk a témának. Nem csak azt tudjuk, hogyan kell egy szép és funkcionális landing oldalt készíteni, hanem azt is, hogyan lehet azt a legjobban optimalizálni a konverziók növelése érdekében.

Ráadásul, ha rendelkezésre állnak a szükséges információk, képesek vagyunk akár 24 órán belül elkészíteni landing oldalakat. Igen, jól olvastad, 24 órán belül! Ez azt jelenti, hogy ha sürgősen szükséged van egy landing oldalra, mi vagyunk a legjobb választás.

Miben tudnak többet a landing page-ek mint a klasszikus, normál weboldalak?

A landing page-ek és a klasszikus weboldalak között számos különbség van, és mindkettőnek megvan a maga előnye és célja. A landing page-ek kifejezetten egy adott cél vagy akció elérésére vannak tervezve, míg a klasszikus weboldalak általában átfogóbb információkat nyújtanak egy vállalkozásról vagy szervezetről. Lássuk, miben tudnak többet a landing page-ek a klasszikus weboldalaknál:

 1. Célirányos: A landing page-ek egy konkrét cél vagy akció köré épülnek, például egy termék vásárlása, egy hírlevélre való feliratkozás vagy egy eseményre való regisztráció. Ez azt jelenti, hogy minden elem a lapon – a szövegtől a képekig és a gombokig – arra van tervezve, hogy az olvasót az adott akció végrehajtására ösztönözze.
 2. Kevesebb zavaró elem: A landing page-ek általában kevesebb zavaró elemet tartalmaznak, mint a klasszikus weboldalak. Nincsenek felesleges menük, láblécek vagy más linkek, amelyek elterelhetik a látogató figyelmét a fő célról.
 3. Mérhetőség: A landing page-eket könnyen lehet mérni és optimalizálni. A vállalkozások könnyedén nyomon követhetik, hányan látogattak el az oldalra, hányan végeztek el egy adott akciót, és melyik marketing csatornák hozták a legtöbb konverziót.
 4. Testreszabhatóság: A landing page-eket gyorsan és egyszerűen lehet módosítani, hogy megfeleljenek egy adott marketing kampánynak vagy célcsoportnak. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy különböző változatokat teszteljenek és megtalálják a legjobban teljesítőt.
 5. Rövidebb betöltési idő: Mivel a landing page-ek kevesebb elemet és tartalmat tartalmaznak, gyakran gyorsabban töltődnek be, ami javítja a felhasználói élményt és növeli a konverziós arányt.
 6. Mobil-optimalizált: Sok landing page kifejezetten mobil eszközökön való megtekintésre van optimalizálva, ami növeli az esélyét annak, hogy a látogatók elvégezzék a kívánt akciót.
 7. Egyszerűség: Mivel a landing page-eknek egyértelmű céljuk van, gyakran egyszerűbb és letisztultabb design-t alkalmaznak, ami elősegíti a látogatók figyelmének középpontba helyezését.

A landing page-ek kifejezetten a konverziók növelésére vannak tervezve, míg a klasszikus weboldalak általában szélesebb körű információkat nyújtanak. Mindkettőnek megvan a maga helye egy vállalkozás online jelenlétében, de a landing page-ek különösen hatékonyak lehetnek abban, hogy a látogatókat cselekvésre ösztönözzék.

A Landing Page Készítésének Technikai Részleteiről

Amikor a „Landing Page Készítés Budapest” kulcsszóval keresnek minket, sokan kíváncsiak a technikai részletekre. Egy jól működő landing oldal nem csak a designról szól, hanem arról is, hogy milyen technikai megoldásokat alkalmazunk.

 1. Mobilbarát Design: Napjainkban az emberek többsége mobiltelefonon böngészi az internetet. Ezért minden általunk készített landing oldal mobilbarát, ami azt jelenti, hogy tökéletesen működik minden készüléken, legyen az asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.
 2. Gyors Betöltődés: A lassan betöltődő oldalak elriaszthatják a látogatókat. Technikai csapatunk optimalizálja az oldalakat, hogy a lehető leggyorsabban betöltődjenek.
 3. Biztonság: A landing oldalakat SSL tanúsítvánnyal látjuk el, így a látogatók adatai mindig biztonságban vannak.

Design Tippek és Trükkök

A „Landing Page Készítés ár Budapest” kulcsszó mellett sokan keresnek minket design tippekért is. Íme néhány tipp, amit mi is alkalmazunk:

 1. Egyszerűség: Az egyszerű, letisztult design nem csak esztétikus, de a látogatók számára is könnyen értelmezhető.
 2. Egyértelmű Hívás a Cselekvésre (CTA): Minden landing oldalon legyen egy egyértelmű CTA gomb, ami kiemelkedik a többi tartalom közül.
 3. Konzisztens Branding: Az oldal designja illeszkedjen a márka arculatához, legyen szó színekről, betűtípusokról vagy képekről.

Elégedett Ügyfelek Mesélnek

Nemrégiben interjúztunk néhány elégedett ügyféllel, akik a „Landing Page Készítés Budapest” kulcsszó alapján találtak ránk. Ők elmesélték, hogy bár többen vannak a piacon, akik Landing Page-eket készítenek, és már korábban többekkel dolgoztak, de igazán velünk voltak elégedettek és az általunk készített landing oldalakkal. Persze ehhez az is kellett, hogy a mi Céloldalaink és a szövegírásunk, 145%-os mértékben növelte az eladásaikat és a konverziós arányukat.

Esettanulmány: Hogyan készítettünk landing oldalt 24 órán belül

Hadd meséljek egy történetet. Egy ügyfél megkeresett minket azzal, hogy sürgősen szüksége van egy landing oldalra egy új termékének promóciójához. A termék már készen állt a piacra lépésre, de még nem volt landing oldala. A WaaS.hu csapata azonnal munkához látott. A design, a tartalom és a technikai részletek mind összeálltak, és 24 órán belül elkészült az oldal. Az eredmény? A landing oldal hatalmas siker volt, és az ügyfél eladásai erre az új termékre vonatkozóan az egekbe szöktek, pedig tényleg új terméknek számított, amit mindig nehezebb elfogadtatni a piaccal, mert sokkal részletesebb és aktívabb meggyőzésre és „evangelizálásra” van szükség.

Ez csak egy példa arra, hogy milyen eredményeket érhetünk el a „Landing Page Készítés Budapest” kulcsszó alapján. De nem csak a gyorsaság a mi erősségünk. Ahogy már említettem, szakértői vagyunk a témának, és tudjuk, hogyan kell egy landing oldalt a lehető legjobban optimalizálni.

Landing page készítés Budapest
Landing stratégia
landning készítés ár

Landing Page Template: Miért érdemes használni?

A „Landing Page Template” vagyis landing oldal sablonok olyan előre tervezett oldalak, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy könnyen testreszabhatók legyenek az egyedi igényeknek megfelelően. De miért is érdemes ilyen sablonokat használni?

 1. Gyorsaság: Ha egy jól megtervezett sablont használsz, jelentősen csökkentheted az oldal létrehozásához szükséges időt.
 2. Professzionalizmus: A sablonokat általában szakértők tervezik, így biztos lehetsz benne, hogy a design megfelel az iparági normáknak és trendeknek.
 3. Költséghatékonyság: A sablonok használata gyakran olcsóbb, mint egy teljesen egyedi oldal készíttetése.

Landing Page Design: Miért olyan fontos?

A „Landing Page Design” vagyis a landing oldalak designja az egyik legkritikusabb tényező, amikor arról van szó, hogy a látogatókat cselekvésre ösztönözzük. De miért is olyan fontos a design?

 1. Első benyomás: A látogatók néhány másodperc alatt eldöntik, hogy maradnak-e az oldalon vagy sem. Egy jól megtervezett oldal pozitív első benyomást kelt.
 2. Hitelesség: Egy professzionális design növeli az oldal hitelességét és bizalmat épít a látogatókban.
 3. Konverzió: A design közvetlen hatással van a konverziós arányra. Egy jól megtervezett CTA gomb, a megfelelő színek és a könnyen olvasható betűtípusok mind hozzájárulnak a magasabb konverzióhoz.

WaaS.hu előnyök

A „Landing Page Készítés Budapest” kulcsszó alapján keresve sok vállalkozás és szolgáltatás közül választhatsz, de a WaaS.hu-nál nem csak a gyorsaság és a szakértelem jellemez minket. Például a landing oldal sablonjaink és a design szolgáltatásaink vagy szövegírásunk egyedülálló előnyöket kínálnak, amelyek segítenek abban, hogy a vállalkozásod kiemelkedjen az átlagból, a tömegből!

Miért Lényeges a Jó Szövegírás?

 1. Első Benyomás: A szöveg az első dolog, amit a látogatók olvasnak, amikor megérkeznek az oldalra. Egy jól megírt szöveg azonnal megfogja őket és érdeklődésüket kelti.
 2. Érzelmi Kapcsolat: A jó szövegírás képes érzelmi kapcsolatot teremteni a látogató és a márka között, ami növeli az elkötelezettséget és a bizalmat.
 3. Konverzió: A szövegnek ösztönöznie kell a látogatót a kívánt cselekvésre. Egy jól megírt CTA (hívás a cselekvésre) növelheti a konverziós arányt.

Mit Nyerhetnek vagy Veszthetnek az Ügyfelek, ha fókuszálnak rá, vagy éppen ellenkezőleg elhanyagolják a szövegírást és annak fontosságát a Landing Page-ek tekintetében?

 • Nyerhetnek: Magasabb konverziós arány, több eladás, több hírlevél-feliratkozó, erősebb márkaidentitás és hűség.
 • Veszthetnek: Elveszíthetik a látogatók érdeklődését, alacsonyabb konverziós arány, kevesebb eladás, és a márka hírnevének károsodása.

Példák Jó CTA Szövegekre, melyeket nyugodt szívvel használhatnak:

 1. Webshop:
  • „Ne hagyd ki a legújabb divatot! Kattints és fedezd fel a legújabb kollekciót most!”
  • „Exkluzív ajánlat csak ma! 20% kedvezmény minden termékre. Ne maradj le!”
 2. Szolgáltatás Értékesítés:
  • „Fedezd fel, hogyan tehetjük vállalkozásodat sikeresebbé. Lépj kapcsolatba szakértőinkkel ma!”
  • „Miért elégednél meg kevesebbel? Válaszd a prémium minőséget, válaszd szolgáltatásunkat!”

Ezen szövegek célja, hogy azonnal megfogják a látogatókat és cselekvésre ösztönözzék őket. A jó szövegírás művészete abban rejlik, hogy röviden és tömören, mégis hatékonyan közvetítsük az üzenetet. A fenti példák persze csak általánosak, és túl általánosak, de jó iránymutatás lehet.

Összefoglalva, a jó szövegírás nélkülözhetetlen a landing page-ek sikeréhez. Egy jól megírt szöveg nem csak a látogatók figyelmét ragadja meg, hanem hosszú távú ügyfélkapcsolatokat is építhet.

Szövegírási stílusok és technikák

A szövegírásban különböző stílusok és technikák léteznek, amelyek különböző célcsoportokhoz és kampányokhoz illeszkednek. Az alábbiakban bemutatom a jelenlegi trendeknek megfelelően a legeredményesebb és leggyakrabban alkalmazott szövegírási stílusokat:

 1. Storytelling (Történet Mesélés): Az emberek szeretnek történeteket hallani. Egy jól megírt történet képes érzelmi kapcsolatot teremteni az olvasó és a márka között. A storytelling segíthet bemutatni a márka értékeit, küldetését és azokat az embereket, akik mögötte állnak.
 2. Direkt és Tömör: Az interneten a felhasználók gyakran csak átfutják a tartalmat. Egy közvetlen és tömör szöveg, amely azonnal a lényegre tér, gyakran hatékonyabb lehet, mint egy hosszú leírás.
 3. Probléma-Megoldás: Az olvasók gyakran keresnek válaszokat vagy megoldásokat egy adott problémára. Ebben a stílusban a szöveg először bemutatja a problémát, majd a termék vagy szolgáltatás által kínált megoldást.
 4. Személyes és Beszélgetős: Egy informális, barátságos hangvételű szöveg képes közelebb hozni a márkát az olvasóhoz. Ez a stílus különösen hatékony a közösségi médiában és a blogbejegyzésekben.
 5. Hívás a Cselekvésre (CTA): Egy erős CTA (Call to Action) arra ösztönzi az olvasókat, hogy cselekedjenek, legyen az egy termék megvásárlása, egy hírlevélre való feliratkozás vagy egy kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése.
 6. Oktató és Informatív: Az olyan tartalmak, amelyek valódi értéket nyújtanak az olvasóknak, például útmutatók, tippek vagy tanácsok, növelik a márka hitelességét és szakértelmét a témában.
 7. Ügyfél ajánlások, Ügyfél értékelések: Az ügyfélértékelések, ajánlások és tanulmányok beépítése a szövegbe növeli a márka hitelességét és bizalmát.

A fenti stílusok közül bármelyiket alkalmazva ügyfeleink jelentősen növelhetik online jelenlétük hatékonyságát. Természetesen a választott stílusnak összhangban kell lennie a márka identitásával és a célcsoport elvárásaival. A WaaS.hu csapata szívesen segít ügyfeleinek a legmegfelelőbb szövegírási stílus kiválasztásában és alkalmazásában.

Az Érdeklődések számának változása a Landing Page-ek növekedésének számával

Az érdeklődések száma, azaz az Y tengely ezres skála, míg a vízszintes X tengely egyes skála, a tényleges LP darabszámokat mutatja.

Az Érdeklődések számának változása a Landing Page-ek számával

Ez a modell azt kívánja megmutatni, hogy bár a landing page-ek számának növelése növeli az érdeklődést egy bizonyos pontig, túl sok landing page létrehozása nem feltétlenül eredményez további jelentős növekedést az érdeklődésben. Ezért fontos, hogy a vállalkozások megfelelő egyensúlyt találjanak a landing page-ek száma és a kívánt érdeklődés között.

Landing Page Készítés ár Budapest: Mennyibe kerül egy landing Page?

A „Landing Page Készítés ár Budapest” kulcsszó alapján sokan keresnek minket, és gyakran kérdezik, mennyibe kerül egy landing oldal. Nos, az árak változók lehetnek, attól függően, hogy milyen funkciókat és design elemeket szeretnél az oldalon. De azt garantáljuk, hogy áraink versenyképesek, és a minőségünk verhetetlen.

Szumma:

Remélem, most már jobban érted, miért érdemes minket választani a „Landing Page Készítés Budapest” kulcsszó alapján. Ha további kérdéseid vannak, vagy szeretnél egy árajánlatot kérni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Várjuk a jelentkezésedet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot most! 🙂

Iratkozzon fel!

Legfrissebb Cikkek:

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az Ügyfélszerzés Titka: Profi Landing Oldalak

Az online üzleti világban a látványos weboldalak már nem luxus, hanem elvárás. A Landing Oldalak, ezek közül is az egyik legfontosabb eszközök, segítenek abban, hogy az érdeklődők ügyfelekké váljanak.

A profi landing oldalak a digitális marketing egyik alapkövei. Ezek az egyszerűnek tűnő, ám annál hatékonyabb weboldalak kizárólag egyetlen célra szolgálnak: a látogatókat arra ösztönözni, hogy konkrét cselekvést hajtsanak végre. Legyen szó egy termék vásárlásáról, egy hírlevél feliratkozásról vagy akár egy letöltésről – a landing oldalak feladata, hogy a felhasználót a kívánt irányba tereljék. Ez a stratégia alapvető fontosságú a konverziós ráták növelése és a hirdetési költségek minimalizálása szempontjából. Szóval, hogyan hozhatunk létre hatékony és profi landing oldalakat, amelyek valóban a kitűzött célokat szolgálják?

bővebben
Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof Használata

Eredményes Landing Page Social Proof (Társadalmi Bizonyíték) Használata

Egy megbízható és hatékony weboldal, amelyre a látogatók rábukkanva bizalommal tekintenek, alapvető ahhoz, hogy a látogatókból vásárlók legyenek. Ennek a bizalomnak az építésében nagy szerepe van a Social Proof-nak, a Társadalmi Bizonyítékoknak.

bővebben
A/B Tesztelés Lépései: A Konverziók Tudománya a Marketingben – Lépésről Lépésre

A/B Tesztelés Lépései: A Konverziók Tudománya a Marketingben – Lépésről Lépésre

Mi, a WaaS.hu-nál alapvetően Landing Oldalakat készítünk. A Landing Oldalak esetében kifejezetten nagy fontossággal bírnak a jobb eredményesség eléréséért a különböző verziók, a tesztelések. De az online marketing világában más téren is lényegesek ezek a konverziók növelése és a hatékonyabb kampányok sikereihez.

bővebben

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ossza meg a témával kapcsolatos gondolatait velünk is!

0 hozzászólás

Üzenjen Nekünk!

10 + 13 =

WaaS.hu - A Landing Oldal Szakértő

Landing Oldal Készítés

Hogy a befektetés ne csak kecsegtessen, Eredményt hozzon!

Elérhetőségeink

Ajánlatkérés Landing Page Készítésre

Adatkezelés

7 + 1 =

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Exkluzív anyagok, kiemelt ajánlatok, kedvezmények

Sikeres feliratkozás!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Kérd kedvezménykuponunkat!

Ha nem magadnak, add ajándékba barátodnak, ismerősödnek a kedvezmény lehetőségét!

Elküldtük a kupont a megadott mail címre.

Bírod még?

Bírod még?

 

Maradj, Megajándékoználak!

 

Exkluzív anyaggal, kedvezménnyel...

Sikeres feliratkozás! Nézd meg a mailboxodat kérlek.

Share This